Ovo leto ce biti posebno jednom zodijaku-sledi mu ostvarenje ljubavnih zelja, ali jedan ce biti povredjen kao nikada ranije!

Ovo leto ce biti posebno jednom zodijaku-sledi mu ostvarenje ljubavnih zelja, ali jedan ce biti povredjen kao nikada ranije!

11. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vas osecaj za meru, vec se gubi, jer cete sve mere preci. Partner vam je do sada tolerisao, ali vise ne moze. Ovog leta cete uraditi nesto nedozvoljeno, i to ce biti kraj vase tolerancije.  Nece vise smeti da vas pogleda u oci.

 

SKORPIJA

Sve ste dali jednoj osobi i dok se nadate da vasa ljubav traje i potraje, ona slabi.Da li ste pogresili, ili vase srce ne zna drugacije? Vreme nece biti za kajanje, jer vi se ne kajete! Kada volite, volite, vi  ne vagate i ne merite!

 

STRELAC

Od vas se ceka da budete odgovorni za sve, a partner opet nije zahvalan. Sta zeli jos, kada ste mu dali srce i dusu?  Gledacete ovoga leta da svoju vezu posmatrate sa  druge strane. Vasa ljubav  nema cenu,  i resicete  sve!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Uskoro cete se zagledati u jednu  osobu i oseticete ogromnu ljubav.Ona ce vas poneti i nosice vas  daleko. Ovog leta ce vasa ljubavna prica da zazivi i vreme je i za vasu srecu.Bicete savrsen ljubavni par! Par kojem ce zavideti!

 

VODOLIJA

Dok se mnogi raduju, vi cete  plakati u sebi. Neko ce vas povrediti i to ce biti tako  tesko i skoro neprebolno.Necije tvrdo srce ce vas povrediti kao  niko nikada pre! Od vas se  ocekuje da  pokazete  hrabrosti da smognete snage da ne pokleknete.

 

RIBE

Vasa ljubav ce vas  poneti ovoga leta i vasa letnja prica ce poceti uskoro. Bice to ljubav sa jednom vagom, i ona ce vas  ubrzo zavoleti.Neka se okrenu  sve vase smernice u smeru te lepe osobe,koja ce vam ukrasti srce.

 

Stranice: 1 2