Ova tri znaka ce biti SRECNICI na polju LJUBAVI!

Ova tri znaka ce biti SRECNICI na polju LJUBAVI!

11. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vec vagate osecanja a i vase srce bije nikako sigurno.Ono sto vam se desava stalno vas prati  na svakom koraku, a to je nesugurnost.Jednom morate da prevagnete ili volite ili ne! Vas partner vise nece imati strpljenje.

 

SKORPIJA

Nesto se desava i niste sigurni cemu to vodi. Da li jakim osecanjima i ogromnoj ljubavi, ili samo je zanos u pitanju. Vase srce kuca u smeru voli –ne voli, i hocu -necu! Vas partner to ne zasluzuje, i morate biti sigurni sta osecate!I izjasnite se!

 

STRELAC

I ne slutite da cete biti zavedeni od one koju ste upravo, vi hteli zavesti.Vase srce kuca  i vasa je zelja da vam se ostvare svi snovi. Oboje ste uzajamnom ljubavlju vezani, i bicete par koji ce izazivati paznju na svakom koraku. Bicete drugi srecnik zodijaka na polju ljubavi.

 

JARAC

Vec imate plan i povod za jednu odredjenu stvar, a to su emocije.Neko vam salje emotivne poruke pune ljubavi i obozavanja. Vreme je da i sami odgovorite  na njih i tako budete srecni i zadovoljni.Vasom obostranom  ljubavlju, lako cete postati treci srecnik  na polju ljubavi!

 

VODOLIJA

Zalite se drugima, i jako vam je zao  sto vas neko izbegava i sto se od vas distancirao. Ruku na srce, svesni ste da ste sami krivi i da ste vi to doprineli. Vasa zelja je da budete  srecni, ali da sve bude po vasoj direktivi. Ne znate da je ljubav osecanje, a ne zadatak i zapovest!

 

RIBE

Odlucni ste na nove korake i vase srce kuca za promene. Prvo se resite onih koji vam prave pakao od zivota.Tek onda cete uciniti pravu stvar, iduci putem srca, a ne putem koji vam ukazuju lazni prijatelji.

Stranice: 1 2