Maj je poceo, ali ovim znacima ce na zalost, biti jako TEZAK i BOLAN!

Maj je poceo, ali ovim znacima ce na zalost, biti jako TEZAK i BOLAN!

2. svibnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Zelite da opet volite jednu osobu, i da vam ona da sansu da vas i ona voli. Mozda vam se ukaze prilika da ponovo pokazete i dokazete osecanja.Bice ovo vasa druga sansa, pa gledajte da bude na vasoj strani.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav ce da polako ali sigurno zataji. Jedan vas rak zeli za sebe,a vi zelite nekog drugoga. Kasno cete shvatiti da vam ne vredi jer vas nece udostojiti svojih osecanja. Tako cete biti gubitnik meseca  koji ce izgubiti bas tamo gde je  mogao biti srecan.

 

STRELAC

Spremni ste da se okrenete  u smeru  koji vas vuce napred. Ipak vam je jasno kakve su vase mogucnosti i da se ne mozete nadati previse. Od vas se ceka da radite mnogo vise nego sto mozete.Dajte sve snage jer cete imati pomoc jedne osobe.

 

JARAC

Neko vam nudi pomoc, a u stvari zeli vase drustvo. Da li to cini u ime ljubavi koja vam je na pomolu?Mozda  da vam se dokaze da uvek i u svemu mozete racunati na  tu osobu. Mudro i vesto pravi put do vaseg srca!

 

VODOLIJA

Ne znate kako da se udruzite  sa jednom osobom, a da odvojite posao i druzenje? Jasno da posao ne sme da trpi, bez obzira na vase lepo prijateljstvo.Jasno vam je da zeli da zloupotrebi vase dobro srce, pa ne znate kako da reagujete.

 

RIBE

Imacete otvorene sve trase ovog meseca, a vi gledajte sta vam  godi i sta vam treba. Pruzaju vam se sanse da se ostvarite i da budete verni svojim prioritetnim ciljevima. Nema odustajanja i zato koristite sve sanse koje vam se ponude.

 

Stranice: 1 2