LJUBAVNI HOROSKOP za  CETVRTAK: Cetvrtak, dan koji se smatra sredinom radne nedelje, nosi sa sobom posebnu dozu uzbuđenja, a ljubavne energije!

LJUBAVNI HOROSKOP za CETVRTAK: Cetvrtak, dan koji se smatra sredinom radne nedelje, nosi sa sobom posebnu dozu uzbuđenja, a ljubavne energije!

2. svibnja 2024. 0 By Admin

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Za Vage, cetvrtak može doneti harmoniju i ravnotežu u ljubavnom životu. Ovaj vazdušni znak voli da bude okružen lepotom i ljubavlju, te će možda provesti vreme u romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom. Cetvrtak je prilika da Vage pokažu svoju ljubaznost i empatiju prema partneru i da se posvete negovanju harmoničnih odnosa.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Za Škorpije, cetvrtak može doneti duboke emotivne transformacije i introspekciju. Ovaj vodeni znak voli da istražuje dubine svojih emocija i odnosa, te će možda provesti vreme razmišljajući o svojim unutrašnjim potrebama i željama. Cetvrtak je prilika da Škorpije pronađu unutrašnju snagu i hrabrost za suočavanje sa svojim emotivnim izazovima.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Za Strelčeve, cetvrtak može doneti avanturu i uzbuđenje u ljubavnom životu. Ovaj vatreni znak voli da istražuje nove horizonte i da se otisne u nepoznato, te će možda provesti vreme planirajući romantično putovanje sa partnerom ili istražujući nove aktivnosti zajedno. Cetvrtak je prilika da Strelčevi pokažu svoju spontanost i entuzijazam u ljubavi.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Za Jarčeve, cetvrtak može doneti praktičnost i stabilnost u ljubavnom životu. Ovaj zemljani znak voli da gradi temelje stabilnih odnosa, te će možda provesti vreme planirajući budućnost sa partnerom ili razmišljajući o dugoročnim ciljevima u vezi. Cetvrtak je prilika da Jarčevi pokažu svoju pouzdanost i odanost prema voljenoj osobi.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Za Vodolije, cetvrtak može doneti nekonvencionalne ideje i perspektive u ljubavnom životu. Ovaj vazdušni znak voli da se oslobodi ograničenja i da istražuje nove načine izražavanja ljubavi, te će možda provesti vreme razmišljajući o originalnim načinima kako da iznenade voljenu osobu. Cetvrtak je prilika da Vodolije pokažu svoju jedinstvenost i kreativnost u ljubavi.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Za Ribe, cetvrtak može doneti duboka osećanja i empatiju u ljubavnom životu. Ovaj vodeni znak voli da se poveže sa svojim partnerom na dubokom emotivnom nivou i da izrazi svoje duboke emocije, te će možda provesti vreme slušajući i podržavajući voljenu osobu. Cetvrtak je prilika da Ribe pokažu svoju osetljivost i saosećajnost prema partneru i da se posvete negovanju bliskih odnosa.

Stranice: 1 2