Jednom emotivnom paru sledi POMIRENJE,dok vagama sledi bolan RASKID veze!

Jednom emotivnom paru sledi POMIRENJE,dok vagama sledi bolan RASKID veze!

19. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vasa emotivna veza je dosta neuravnotezena, ali ce vas sada da dovede na konacan ishod. Mada ste  se nadali poboljsanju veze, ipak sledi neocekivani ishod. Sledi vam bolan raskid veze i vreme je  da prihvatite istinu.

 

SKORPIJA

Imate vreme da se srede neke vase  odredjenje  zablude.Odavno ste ih nosili i tek sada ste ih svesni.  Do sada ste svesni sta se desava, i sta vas je dugo drzalo zbunjenim.Sada je vreme da se srede vase nedoumice.

STRELAC

Vas cilj je da se srede  neke vase nedoumice , i da se srede one sto vas drze u neizvesnosti.  Dugo ste bili u zabludi i ono sto vas se  tice, niste mogli nikako da imate uticaj.Ma kako da vam je, morate biti svesni neke istine.

 

 JARAC

Vasa je sreca da ste se zaljubili u osobu koja i vas voli. Bice to lepa veza, puna zajednickih interesa. Na vama  se vec osete tragovi lepog raspolozenja i pozitivne energije. Vasa pozitivna energije je povodom vase  lepe i uzajamne ljubavi.

 

VODOLIJA

Od vas se nadaju da pokazete paznju i razumevanje, prema jednoj osobi. Ona jos ne veruje u vasu lubav ali cete  je vremenom da osetite vrlo brzo.Vreme je da se pokazu vase emocije  i nemojte  da sumnjate u srecu.

 

RIBE

Imate osecaj da slede neke lepe stvari  i da cete se ubrzo uzaljubiti. Radujete se  onome sto lezi u vasem srcu i vreme je da to i pokazete. Odavno bezite od istine  da priznate   koga volite i koga cete  voleti uvek.

 

 

 

 

Stranice: 1 2