Ovim znacima stizu TUZNI DANI! Voljena osoba ce ih IZDATI!

Ovim znacima stizu TUZNI DANI! Voljena osoba ce ih IZDATI!

7. ožujka 2024. 0 By Admin

VAGA

Vi ste zodijak koji voli iskreno i cijelim srcem. Mnogo cinite kako bi vam na polju ljubavi bilo sve onako kako zelite, ali sreca vam nece biti naklonjena. Zadnji period je donio mnogo nesuglasica u  vas zivot i nista vam nije islo onako kako zelite.

Ali u ljubav ste zeljeli da vjerujete jer vi ste zodijak koji je uvijek zelio samo dobro. Sreca je nesto sto ste uvijek zeljeli ali vas ocekuju desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti.

Voljena osoba ce vam priznati da je zaljubljena u nekoga drugog i to vec duze vremena. Pred vama su desavanja koja ce vas jako pogoditi jer cete saznati da vas je prevario neko kome ste najvise vjerovali.

Velika tuga je pred vama  koja ce vam slomiti srce jer tako nesto nikada niste mogli ocekivati. Pred vama su desavanja koja vam samo tugu donose koja ce vam jako tesko pasti. Sreca vam nece biti naklonjena jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti. Necete biti sretni jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti. Morat cete biti jaki u danima koji su pred vama jer velika tuga ce carovati vasim zivotom.

 

Stranice: 1 2