Ovim znacima stizu TUZNI DANI! Voljena osoba ce ih IZDATI!

Ovim znacima stizu TUZNI DANI! Voljena osoba ce ih IZDATI!

7. ožujka 2024. 0 By Admin

Pred ovim znacima su tuzni dani koji ce ima donijeti veliku tugu i veliku bola jer voljena osoba koju najvise vole ce ih izdati.Pred njima je velika tuga jer oni ce saznati istinu koja ce promjeniti sve sto su do sada znali.

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek cinio sve za svoju voljenu osobu. Mnogo toga vam je do sada bilo prepreka, ali za ljubav vaseg partnera vi ste se borili. Jako vam je bitno da na svojoj strani imate nekoga koga cete iskreno voljeti, i ko ce iskreno voljeti vas.

Vi ste zodijak koji se je uvijek nadao svojoj sreci i tu srecu je sa svojom voljenom osobom pronasao. Volite iskreno i niko tu ljubav ne moze da srusi, tako vi mislite. Mada se je mnogo toga promjenilo u zadnje vrijeme vi nikada niste zeljeli da pomislite da se desava nesto lose u vasoj vezi. Uvijek ste u tu ljubav vjerovali i niste dozvolili da to bilo ko mijenja. Jako vam je bitno da imate povjerenje u svog partnera jer vi ste zodijak koji se je uvijek borio za to povjerenje.

Ali vi cete u narednim danima saznati za jednu veliku prevaru. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu jer vi cete saznati bolnu istinu da vam voljena osoba nije vjerna. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti jer uvijek ste zeljeli da vjerujete da vas partner iskreno voli.

Nazalost vi cete se uvjeriti da to nije tako i da vas ocekuje samo slomljeno srce. Sve ste cinili za tu osobu jer vi ste zeljeli da budete sretni, ali sreca vam nazalost nece biti naklonjena. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti  veliku tugu jer pred vama je izdaja od strane osobe koju ste voljeli najvise. Nece vam biti lako.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2