Ako volite BIVSU LJUBAV saznajte da ce vam se ONA VRATITI ako ste rodjeni u ova dva znaka!

Ako volite BIVSU LJUBAV saznajte da ce vam se ONA VRATITI ako ste rodjeni u ova dva znaka!

15. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Posvadjali ste se sa partnerom i ne znate sta cete dalje.Jako ste nesigurni, pa vagate levo- desno. Od vas partner ocekuje da budete konkretni a vi ste tako nesigurni. Vec ste povredjeni, i sada se plasite da ne budete jos vise.

 

SKORPIJA:

Vasa ljubav je jako lepa i nezna sa jedne,  a tvrda sa  druge strane. Vi cas volite, a cas mrzite, jer tako deluje, mada je to daleko od mrznje.Novu sansu nikada ne dajete, ali cekate da vas izmole za oprostaj. Jedan rak je ponosit, rado bi se mirio sa vama, ali zna da ni vi necete.

 

STRELAC:

Svi vasi cljevi su otvorene price o ljubavi koja ce trajati. Vasa je stvar da se  radujete ili ne,  ali sanjate da budete voljeni. Cesto vas vole pogresne, pa im  kazete zbogom. Trazeci srodnu dusu, novu sansu ne date bivsima.

 

JARAC:

Vasa sadasnja sreca ce biti ocigledna. Radujete se svojoj vezi, partneru i vasoj ljubavi. Patili ste, padali i ustajali i sada je red na vasu srecu.Skoro da pukne vasa veza u koju ste ulozili sve.  Sada ste joj dali novu sansu, jer tu lezi vasa sreca.

 

VODOLIJA:

Vase ljubavi su jako tvrdoglave, jer su vodjene ponosom. Retko kada ga gazite, mada je vas ponos i vas neprijatelj. Zapamtite da ima samo jedan put, a taj je da pogazite ponos. Ne samo radi sebe, duzni ste ga zgaziti u ime velike ljubavi.

 

RIBA:

Vasa ce sreca da bukne kao plamen vatre.  Stajala u mestu, tinjala i cekala je svoje vreme. Vasih pet minuta kuca i vreme je da se radujete. Velike ljubavi poput vase, uvek zasluzuju novu sansu! A vi ste oboje osetili da je vasih pet minuta kucnulo!

Stranice: 1 2