Vreme za ljubavne price Devicama, da vrate milo za drago Jarcevima…

Vreme za ljubavne price Devicama, da vrate milo za drago Jarcevima…

11. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

Niste spremni  da se nosite sa brojem problema, a morate.  Imacete jos nekih neprilika i vreme je da se vase  snage ujedine. Morate biti snazni da odolite udarima sudbine. Nista toliko lose sto jos niste  imali.

 

SKORPIJA

Vec ste na ivici snage da se predate osecanjima koja vas vode brodolomu.  Zasto ste se obeshrabrili zbog osobe koja nema postovanje? Samo ako vas neko gleda u istoj ravni, dacete mu sansu. Sebi necete dozvoliti da vas neko nipodostava.

 

STRELAC

Neko vas je  pogledao i tacno ste osetili ljubav sa druge strane.Od vas se ceka da  uzvratite, ako ne recju, onda bar pogledom.Od vas se ceka da budete otvoreni i da se ne uzdrzavate.ako avs hoce ljubav, i vi je uzvratite.

 

JARAC

Konacno je doslo vreme da jednoj osobi vratite  milo za drago. Nije lepo, ali nije lepo ni sto ste vi patili. Suze koje ste isplakali neduzni, necete da oprostite osobi koja vas je povredila. Voleli ste je  a ona vam je povredila dusu.

 

VODOLIJA

Previse ste vezani za osobu koja vam je neko blizak, ali jako tvrdoglav. Stalno je stitite, pravdate i branite  u greskama koje pravi. Svesni ste da gresi, ali  ste slabi na nju. Na tome ce vam svi zamerati i vreme je da sagledate gresku i priznate sta cinite.

 

RIBE

Vasa emocija ce se odraziti na jednoj  spontanoj prilici. Vreme  je da se  okrenete svojim interesima i pokazete sklonost.Vasa ljubav se javlja u srcu i tek cete je otkriti.Bice to lepa i snazna osecanja prema jednoj vagi.

 

Stranice: 1 2