Pred ovim znacima je VELIKA NOVCANA SRECA-oni ce se brzo OBOGATITI i RESITI svoje PROBLEME!

Pred ovim znacima je VELIKA NOVCANA SRECA-oni ce se brzo OBOGATITI i RESITI svoje PROBLEME!

11. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vi ste jako vredni i vas partner vam to zna da ceni.  Oboje se trudite da zaradite sto vise jer zelite da stedite za sebe.Vasa buducnost lezi u vasoj stednji i sto vise zelite da  zaradite, to ste blizi buducim lepsim danima.

 

SKORPIJA:

Znate vi da radite naporno ali i morate priznati da vam se to isplatilo.  Vi ste neko kome se novcana sreca   nasmesila i vreme je da  se radujete. Treba vam partner pa da vasa sreca bude kompletna. Zato se potrudite da budete verni sebi i da napredujete jos vise.

 

STRELAC:

Imate cilj a on je da se   i dalje ostvarujete kao nikada pre. Vas partner vas voli, ali zeli da se potrudite.  On planira vase zajednicke buduce dane i vreme je da  ih gradite zajedno. Sada  je vreme da  pocnete da stedite zajedno, ali oboje.

 

JARAC:

Idete putem koji vas  vodi ka lepim zaradama, pa cete moci da ustedite. Ako budete stedeli zajednickim snagama, moze vam se osmehnuti sreca.Ocekujete novu novcanu srecu i vreme je da se i radujete. Ako radite i planirate zajednicki zivot, bas vam i treba finansijska  nezavisnost.

 

VODOLIJA:

Bas se nadate da ce biti i malo predaha u vasem zivotu.Narednih dana ocekujete da se radujete. Niste ni svesni da ce vasa radost da zavisi od vise stvari. I jedna nepredvidjena okolnost ce se  pokazati kao mala prepreka vasim planovima.

 

RIBE:

Necete se bas radovati novonastlom situacijom, ali sta je, tu je!Neke stvari necete moci da izbegnete, hteli ili ne! Od vas se ceka da pokazate strpljenje, i da  gledate kako da se minimalno  nervirate ako nije po vasem. Vreme je da ispravite sve sto mozete.

Stranice: 1 2