Pred ovim znacima je VELIKA NOVCANA SRECA-oni ce se brzo OBOGATITI i RESITI svoje PROBLEME!

Pred ovim znacima je VELIKA NOVCANA SRECA-oni ce se brzo OBOGATITI i RESITI svoje PROBLEME!

11. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Od vas  se ceka da pokazete stav, i da odresite ruke partneru. On se pored vas oseca vezanih ruku, jer ste duplo sposobniji. Vas partner  je neko ko zna da stvori novac bilo cime da se bavi.  To  samo govori da cete uskoro da imate  novaca, samo ga pustite da i on pokaze svoje sposobnosti.

 

BIK:

Lose stojite po pitanju novca i  to vam je  najveca nmana i bice vas problem. Sami ste krivi sto ste se upustili u takvu situaciju.Morate pokazati da ste  sposobni sto i jeste, pa se morate trgnuti i raditi puno. Ne ocekujte da vam padne sa neba, nije nikome.

 

BLIZANCI:

Pokazite svoje stavove i ono do cega vam je stalo.Vas ce ljubav da vam bude glavni pokretac. Zelite  se pokazati kao neko ko je  vec odredio svoje trase i osobe na tim trasama. Zelite samo da budete vezani za osobe koje vam nesto znace.

 

RAK:

Imacete srece jer vam se smesi novcana sreca. Vi ste neko ko zna da se ponasa  sa novcem vrlo pazljivo. Osim redovne zarade, vi cete  i zaradjivati honorarno, pa cete se skoro obogatiti, Kada zberete svoje visemesecne zarade, za vas skromne, to ce biti   pravo bogastvo.

 

LAV:

Idete dalje i tako iz dana u dan, malo napred, malo nazad!  Svi vasi dani su nove smernice koje vas vuku i zovu ka sebi. Vreme je da se uozbiljite, i da se radujete  svojim  novim koracima. Vec je vreme da pokazete  da ste zaradili mnogo i da nadjete nekoga  sa kime cete to da delite.

 

DEVICA:

Vi ste jako vredni ali se vase  obaveze zele da suprostave vasim ljubavima. Vi uvek zapostavljate svoje emotivne veze, pa nikako da budete zadovoljni. Vi ste u raskoraku sa srecom, jer se mimoilazite. Kod vas uvek jedno trpi, ili vasa ljubav ili vas posao!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2