Kada je neko dobar, onda ga sudbina pre ili kasnije NAGRADI-evo kome DIVNE VESTI!

Kada je neko dobar, onda ga sudbina pre ili kasnije NAGRADI-evo kome DIVNE VESTI!

10. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

Uvek se imali dobrotu i niste je stedeli, jer ste covek velikog srca. Mada vas sreca nije htela, ipak cete biti iznenadjeni vrlo skoro. Sledi ostvarenje jedne velike zelje, jer vam slede divne vesti. Jasno da se radi o osobi koja vam je ukrala srce.

 

SKORPIJA

Dok ste isli za jednim rakom, pratila vas je jedna devica. Htela vas je da joj budete ljubav, bez obzira sta mora podneti. Iduci za pogresnom osobom, nju ste jako razocarali, ali je nekako uspela da sacuva osecanja. Nije jos kasno, razocarana je ali vam se nada.

 

STRELAC

Sudbina nikako da nagradi vasa dobra dela odmah, ali hoce. Vi je proklinjete, jer smatrate da ste zasluzili mnogo vise.Nemojte se predavati, od vas se ceka da ostanete dobri kao i uvek.Verujte da ce vas uskoro nagraditi za sva vasa dobra dela.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Naivno verujete svima , mada ste se zato opekli vise puta. Morali biste biti mnogo obazriviji kad je u pitanjulojalnost prijatelja.Cesto su vas puta izigrali, ali ste im opet oprostili.Vreme je da shvatite koji su vam lazni a koji ne!

 

VODOLIJA

Nikako da budete odlucniji, a vreme je za nove odluke. Od vas se ceka da budete jako stabilni i da se zna vas pravac.Ako nekoga volite, priznajte, ako vam ne odgovara, ignorisite ga. Vreme je da budete iskreni i sami sa sobom i sa drugima.

 

RIBE

Niste svesni svojih zelja, ali ce vam se jedna ispuniti. Vreme je da budete  jako zadovoljni i da se radujete. Bice ovo nesto najlepse u zadnje vreme sto ce vam se desiti. Vreme je za bolje stvari  i konacna radovanja.

Stranice: 1 2