Kada je neko dobar, onda ga sudbina pre ili kasnije NAGRADI-evo kome DIVNE VESTI!

Kada je neko dobar, onda ga sudbina pre ili kasnije NAGRADI-evo kome DIVNE VESTI!

10. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Vasa sreca je deo vasih snova za koje ste se dugo borili.Vreme je da budete vrlo iskreni i da se ne libite niti da se hvalite, niti da krijete. Vase je srce ispunjeno jer  cete imati priliku da budete sa svojim partnerom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ne znate kako da se ponasate, pa vas uhvati kriza.Cesto pokazujete svoju nervozu i osecate da ce vas ona ugusiti.Budite malo i optimisticniji i znajte da se ponasate drugacije.Pomislite na bolje stvari, na radost, ljubav i srecu i borite se za njih.

 

BLIZANCI

Imate jednu veliku zelju i moze se reci i najvazniju. Tice se jednog bika sa kojim nikako da se sporazumite. On je jako tvrdoglav, a vi ste  nestrpljivi da ga ispratite i da budete razumniji. Morate se radovati  sto cete mu se pribliziti,  ali i dalje morate biti tolerantniji.

 

RAK

Ljubav jednog blizanca tek vam da baca senku na sve dogadjaje. Ono sto ste imali i sto imate sada, prava je ljubav. Ona u vasim ocima sada dobija pravu sliku i punocu, veze koja je mnogo pretrpela i opstala.

 

LAV

Niste ni svesni  sta vas ceka i sta je ono za cime zalite. Kajete se zbog jedne ljubavi koju ste propustili. Mogli ste se radovati skupa, ali niste uspeli svojom krivicom. Ono sto ste propustili, morate i prezaliti, ali ubuduce se ne kockajte sa srecom.

 

DEVICA

Jedna vas je ljubav kostala bola, a da ne znate zasto. Tek cete otkriti sta se se desavalo i sta je ono sto je urusilo vasu srecu. Vreme je da se srede vase misli i da se jasno otkriju uzroci koji su delovali da se razocarate u jednu skorpiju.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2