Izaberi sliku i saznaj SVOJU LJUBAVNU SUDBINU!Da li ce ti LJUBAV CVIJETATI ili ces UVENUTI kao CVIJET, sam bez LJUBAVI!

Izaberi sliku i saznaj SVOJU LJUBAVNU SUDBINU!Da li ce ti LJUBAV CVIJETATI ili ces UVENUTI kao CVIJET, sam bez LJUBAVI!

7. siječnja 2024. 0 By Admin

SLIKA BROJ 2

U tvom zivotu nije bilo mnoog ljubavi, naprotiv ti si osoba koja je uvijek imala duge veze jer ti ljubav postujes i sa njom se ne igras. Osoba si koja je uvijek zeljela samo da bude sretna u ljubavi jer mada su tvoje veze dugo trajale, i one su znate donijeti tugu u tvoj zivot. Razocarenja si prosao mnogo, ali se nikada nisi prestao nadati iskrenoj sreci. Osoba sa kojom si sad u vezi na tvojoj strani nece ostati.

Slika koju si izabrao pokazuje na jedan novi pocetak sa novom ljubavi na tvojoj strani. Mada nisi osoba koja se igra sa tudjim osjecanjima, ti ces se ludo zaljubiti i svom partneru sve priznati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nece mu to biti pravo, ali ti neces zanti sta drugo da cinis. Sa osobom sa kojim si sad u vezi buducnost ti nije sudjena, jer tebe ceka jedan novi pocetak sa novom ljubavi na tvojoj strani.

SLIKA BROJ

Ti volis jednu osobu i sa njom si vec dugo vremena sretan. To je neko koga ti volis vise od sebe jer tu osobu smatras svojom velkom ljubavi. Nazalost tebi nije sudjena sreca sa tom osobom, jer tvoj partner ce tebi okrenut ledja  i otici ka novom zivotu sa drugom osobom. To ce ti slomiti srce kao nista do tada, i to poslije tog dogadjaja nikad vise neces moci voljeti.

Pred tobom su desavanja u koja neces moci vjerovati i ti ces se povuci u svoju samocu. S vremenom ce ta samoca vise da ti prija, ali to ce dovesti do toga da ces ostati sam, bez ljubavi bez srece. Nece ti biti lako jer tvjoj zivot ce se okrenuti u pravcu u kakvom nisi ni pomisljao da ce moci otici.

Stranice: 1 2