DO KRAJA MESECA,ova DVA znaka ceka POMIRENJE SA BIVSIMA!

DO KRAJA MESECA,ova DVA znaka ceka POMIRENJE SA BIVSIMA!

6. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Idete u red onih koji se ne daju zbuniti,  i koje se bore.Mada ste imali nejasnu situaciju, vec je privodite resenju.Vi ste hrabri i odlucni, i zelite sve najbolje ali mogucno ostvarljivo. Boricete  se za nesto van svojih mogucnosti!

 

SKORPIJA:

Niko vas nece spreciti da  se  mirite sa kime vi zelite, a vi dobro znate sa kime. Naravno da je to vasa bivsa ljubav za kojom ceznete. Imacete vreme da se dobro obrazloze i vase zelje i namere. A gde su one jednake, tu ce pomirenje da uspe, pa ce i vase sa bivsom!

 

STRELAC:

Idete u susret prvom koji vam se nadje na putu.  Necete se ustezati, jer ste vec suvise  razocarani. Zelite vratiti partneru istom merom, i pokazati mu osecaj koji boli.Mozda  ne biste morali vratiti gruboscu na  takav nacin jer se tako svetite za bol!

 

JARAC:

Vama je dosta da vas partner zanemaruje, i morate staviti tacku! Vreme je da se suocite da mu ne znacite i da trazite neki izlaz. Raskid je najbolje resenje,  a vama se vec smucilo da prosite neciju ljubav.

 

VODOLIJA:

Vasa je radost jako vidljiva ali se nemojte suvise razmetati. Cak i u sreci budite skromni, jer oko vas ima mnogo tuznih.Verujte da je sreca trenutno stanje emocija.  Krajem meseca ce neko da vam je pomuti.

 

RIBE:

Ono sto vam sledi, samo ce vas dodatno iznenaditi , na sva vasa iznenadjenja. Partner vam sprema posebno, a vase srce  ce se radovati.

Neke stvari ste dugo zeleli, ali niste ocekivali. Zato sledi vasa velika radost.

Stranice: 1 2