Blago vama ako ste rodjeni u ovom znaku,sledi vam SEDMICA ZA PAMCENJE i ljubav!

Blago vama ako ste rodjeni u ovom znaku,sledi vam SEDMICA ZA PAMCENJE i ljubav!

6. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Krivica nikad nije na jednoj  strani, i zato  ne mislite da ste bezgresni. Mada krivite partnera za sve, vase srce ga voli. Sledi vam vest koja ce ulepsati vase zajednicke dane. Partner ce dati sansu vasoj vezi i krecete od nule.

 

SKORPIJA

Nemojte se nervirati, jer tako necete nista da postignete. Budite razumni i pokazite da ste voljni da se  oraspolozite. Misli vam se roje oko jedne osobe i ne idu dalje. Ucinite sve da se srede vasi koraci i da joj voljno krenete u susret.

 

STRELAC

Mozda ste sarlatan za druge, ali jedna vodolija zna da niste. Ona vas poznaje u dusu i tacno zna sta mislite u svakom momentu. Takvi ste bili samo dok niste nasli svoju srodnu dusu. A nasli ste je u jednoj  vodoliji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Nece biti kako ocekujete, a nadate se da ce da bude. Negde ste pogresili u svojoj racunici i sada je red da i priznate gresku. Srce vas tera da se okrenete napred, i to je jedino sto cete morati, ali i sto cete moci da uradite.

 

VODOLIJA

Vasa sreca je deo nove ljubavi koju ste nasli u jednom strelcu. Dok su ga drugi  omalovazavali, vi ste u njemu nasli  svoju srodnu dusu. Bice to najlepsa vest, nadraza istina za vase srce, kada vam on prizna isto.  Vreme je za ljubav.

 

RIBE

Ako budete mogli da se radujete kako vas ponese trenutak, bice dobro. Vreme je da se vase srce smiri i da mirujete. Morace se povinovati vestima koje cekate i samo ako  budu pozitivne, radovacete se. Svako se nada boljim vestima, pa tako i vi.

Stranice: 1 2