Mala najava buducih desavanja-Evo kome nece biti lako!

Mala najava buducih desavanja-Evo kome nece biti lako!

4. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

U toku ove godine necete biti stabilni emotivno, a radno cete biti i zadovoljni i stabilni. Znate kad je rad i tada se predajete radu, posteno i odgovorno. Imacete manje sukobe  sa bliznjima, ali vas srce nece hteti da slusa.

 

SKORPIJA

Ostali ste kratkih rukva u prethodnoj, pa tokom ove godine gledajte da se popravite u svemu. Vas inat je najveca vasa mana i on je kriv za sve vase nesuspehe. Radicete mnogo, ali necete biti zadovoljni. Sve dok ne sretnete nekog posebnog tokom leta.

 

STRELAC

Vreme je da se vase srce okane laskanja i neozboljnog ponasanja. Moracete da zappljunete u sake i pocnete ozbiljno da radite i disete. Zaljubljenost ostavite na stranu, jer cete imati i pehova tokom godine. Imacete veliko slavlje tokom jeseni.

 

JARAC

Moracete se isticati tokom godine i pokazati svoju ineteligenciju. Vreme je da pokazete prave vrednosti svoje licnosti, jer imate sansu. Pred vama je poslovni uspeh tokom proleca, ali cete se i zaljubiti na jesen.

 

VODOLIJA

Ovo svakako nece biti godina u vasem znaku. Vreme je da svoja ubedjenja ostavite u svome,  proslom vremenu.  Moracete se povuci pred nekima, a to ce vas jako zaboleti. Ipak cete sacuvati svoje dostojanstvo.

 

RIBE

Drage ribe, ovo ce bas biti godina u vasem znaku.Mada cete biti aktivni na svim poljima, necete se osecati umorno. Vi ste realista koji zeli da ucestvuje u svome zivotu, pa se necete nervirati.Nece sva desavanja biti lepa,  bice i onih manje lepih, ali cete ih podnositi spremno.

Stranice: 1 2