Prvi mjesec u godini ce biti zanimljiv,buran,ali ce ovom znaku donijeti slomljeno srce i finansijsku katastrofu!

Prvi mjesec u godini ce biti zanimljiv,buran,ali ce ovom znaku donijeti slomljeno srce i finansijsku katastrofu!

2. siječnja 2024. 0 By Admin

Mjesecni horoskop za januar otkriva svim znacima sta  ih ocekuje na samom pocetku godine.

OVAN

Pred vama je period u kojem cete imati mnogo srece, posebno na poslovnom polju pruzaju vam se sanse kao nikad do sada. Vi cete imati veliku srecu jer dolazi do jedne poslovne ponude koja ce vas oduseviti. Na polju ljubavi samo se sreci mozete nadati.

 

BIK

Pred vama je mjesec u kojem necete imati financijskih problema, sto ce vam itekako dobro doci. Ali na polju ljubavi dolazi do velikih nesuglasica sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti. Turbulentan  mjesec je pred vama pun uspona i padova.

 

BLIZANCI

Januar nije vas sretan mjesec jer pred vama su desavanja koja ce vam samo tugu i bol donijeti. Dolazi do poslovnih problema, ali i na polju ljubavi sve ce da vam krene naopako. Pred vama je raskid sa voljenom osobom koji ce vam jako tesko pasti. Nece vam biti lako do kraja mjeseca.

 

RAK

Pred vama su dani poslovne ali i ljubavne srece. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Sreca ce vam biti naklonjena kao nikad do sada, jer za vas ce to biti odlican pocetak nove godine. Veliki ste sretnik.

 

LAV

Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer pred vama su ljubavni problemi koji ce vas emotivno slomiti. Poslije dugogodisnje veze, vas partner donosi jednu odluku koja ce vam slomiti srce. Nece vam biti lako jer pred vama su desavanja koja ce vam samo tesko padati. Sreca pa na poslovnom polju imate vise napredka.

 

DJEVICA

Mjesec januar je vas sretan mjesec jer dolazi do novcanih dobitaka kakvim se ni sami niste mogli nadati. Pred vama je velika novcana sreca koja ce sve da promjeni i koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Na polju ljubavi nece biti posebnih promjena.

 

Nastavak na  sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2