Naredni dani ce biti turbulentni, iznenadjujuci, a jednom znaku DANI SRECE!

Naredni dani ce biti turbulentni, iznenadjujuci, a jednom znaku DANI SRECE!

2. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Pred vama su velika iznenadjenja kojih niste svesni. Sledi vam susret sa jednim krupnim ocima i to ce biti  nesto najlepse. Nastupice dani vase srece jer cete  se oboje zaljubiti, jedno u drugo. I vreme je da se rodi jedna ljubav na pomolu.

 

SKORPIJA

Nece vas nista i besni ste i ljuti na sve oko sebe. Sebi ste stvorili osecaj  da vam nista ne ide i da ste najnesrecniji na svetu. Okrenite se oko sebe, svet je oko vas, a zivot jos nije  stao. Kazu da nije zivot jedna zena, pa nije ni jedan covek.

 

STELAC

Zelite da se priblizite jednoj  ribi, a ona vas izbegava. Mada cete biti u obavezama ovih dana, ipak necete zapostaviti svoje srce.Ono ce vas svakako vuci na jednu odredjenu stranu, i vreme je da je ne zapostavite.

 

JARAC

Vasa  ljubav ce moci da trpi izvesne promene, ali ce one biti turbulentne. Mozda se sa nekim od njih necete moci da pomirite, ali cete morati. Hteli ili ne hteli, moracete da tolerisete partnerove  zahteve da se menjate.Ucinite sve da spasite svoju vezu.

 

VODOLIJA

Mnogo ste spremni da se  okrenete  boljem, ali kao da ne znate kako. Kao da se plasite da necete imati hrabrosti kad krenete sa promenama.Svakako se te promene  ticu jedne zelje vezane za jarca.

 

RIBE

Imate more obaveza koje nece same od sebe da se obave. Vasa je volja da li cete im se predati celim bicem.  Morate znati da vas ceka neko sa strane da i njemu posvetite malo svoje  paznje.I da ga uvrstite u prioritet svoga zivota u narednim danima.

Stranice: 1 2