Dok ovan uziva, Vaga se kaje, a evo kog znaka cekaju suze!

Dok ovan uziva, Vaga se kaje, a evo kog znaka cekaju suze!

31. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Kajete se zbog necega sto niste uradili na vreme. Onda kad vam se moglo, vi niste razmisljali, a sada vam je malo kasno da donosite planove.Astro govori da ce vam biti zao, ali da ce vam biti kasno za neke sanse koje ste vec prokockali.

 

SKORPIJA

Imali ste, niste znali sta ste imali.Bar vas na to upozorava vasa astro prognoza.Vreme  je da se sada povucete i da malo bolje razmislite o svemu. Vasa veza  je imala sansu ali je niste podrzali kada vam se pruzala prilika za to.

 

STRELAC

Astro vas tera na vase obaveze  i morate im se predati. Izostavili ste mnoge vazne stvari i sada pokazite da cete ih nadoknaditi. Zapnite da radite jer ce vam se vas trud i isplatiti. Od zarade vec planirajte sta uzeti voljenoj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Nista bolje nego kada se astro prognoza uroti sa vasim zeljama. To znaci samo jedno, a to je da ce vam ici sve od ruke. Vreme je da se ostvarite sa onom  koju volite i da se sa njom udruzite u ljubavi.

 

VODOLIJA

Vase astro prognoze nisu bas za pohvalu, ali strpite se i cutite. I vama je dugo bilo kako ste hteli, sada je red dosao na druge. Nek se i drugi nadju u lepoj poziciji, posebno jedan lav koji trazi put do vas. Pomozite mu, izadjite mu u susret.

 

RIBE

Naredni dani ce biti mnogo bolji, ali ne bas kako biste hteli. Radicete mnogo ali ce vam to pomoci da se skrasite i sakrijete od misli. Vezane su za jednog lava i nikako da ga smetnete sa uma. Vreme je da se zabavite poslom.

Stranice: 1 2