Evo kakva ce vam biti PRVA SEDMICA u Novoj godini-prognoza za sve znakove!

Evo kakva ce vam biti PRVA SEDMICA u Novoj godini-prognoza za sve znakove!

30. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Ovo ce biti nedelja gde cete jos uvek vagati osecanja. Desila vam se ljubav sa nekim i zelite da je ucvrstite.Tek sada zbirate osecanja i gledate da li  ste se prevarili, ili vas je oboje ponelo cisto osecanje zaljubljenosti?

 

SKORPIJA

Osecate se tuzno jer ste se nadali da cete biti u drustvu nekoga. Nije vam se dala da vas jedna osoba pocasti paznjom i sada vam je tesko. Nadali ste joj se mnogo, i ocekivali da cete je osvojiti, a niste uspeli u tome.

 

STRELAC

Neodoljivo  se  priblizavate jednoj osobi i nadate se da ce u vas gledati sa odusevljenjem. Mozda i niste voljni da se  namecete, ali osecate da ce vam izmaci.Ako ne pokusate bas sve, nista vam se nece  dati da podje kako ste i zeleli.

 

JARAC

Neko ce vas praviti naivnim, a to niste. Zato ce vam biti tesko sto vas neko omalovazava, dok mu zelite pokazati  svu ljubav sveta.  Ne dajte se slabijim od sebe, da budu jaci i da se smatraju boljim. Ne spustajte se na njihov nivo, i jaci ste i bolji.

 

VODOLIJA

Neko vas zeli da ostavi  po strani, a vi ste zeleli biti u prvome planu. Od vas se ceka da budete verni i srcu i onoj koja vas nikako da shvati ozbiljno.  Nametnite se sami, pokazite da vredite! Sarmirajte i laskajte kako biste postigli cilj.

 

RIBE

Vasa zelja da pridjete nekome  pokazace se kao opravdana. Bicete lepo prihvaceni i vase ce srce da zaugra od radosti.Vreme je da se vase misli usmere u bolje  pravce i onda cete  moci da se radujete. Kad spojite srca, sve ce biti lakse.

Stranice: 1 2