Evo koji ce znaci u januaru imati najvise srece-jedan ce znak dobiti sve sto pozeli…

Evo koji ce znaci u januaru imati najvise srece-jedan ce znak dobiti sve sto pozeli…

28. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Dugo ste patili i borili se, ali sada konacno sledi nesto prelepo. Ovi su dani bas oni kada zelite da vi oko vas vide vas uspeh i ispunjenje vase zelje. Vreme je da dobijete sve sto zelite, i vas san ce biti ispunjen a da mu se niste nadali.

 

SKORPIJA

Ljubav sa jednim lavo, vas nije bolela i vreme je da je i prebolite. Cak i da ste bili bar malo povredjeni, vreme je da se vase boli kanalisu. Ono sto je bilo, bilo je i neka ostane u proslosti.  Od vas sve zavisi ista cete i kako cete.

 

STRELAC

Vasa prica o ljubavi moze da zaboli jedno nezno srce.  Vreme je da vase srce zakuca  i da se zna sta je ono sto zelite. Ljubav ce vam ispuniti misli, i morate je pokazati tom bicu. Ne pravite se da ne volite, nego sto vam je u srcu, neka bude i na drumu.

 

JARAC

Od vas se ceka da postanete verni svome srcu i da vas ono povede.Svidjaju vam se neke osobe, a vi vidite da srce odluci koju odabrati.Vama se tesko odluciti, ali nemojte biti neposlusni. Slusajte srce!

 

VODOLIJA

Ponos vam je u padu i to vam je jako tesko.Kako da se pomirite da se vas ponos bacio pod noge, a uvek ste drzali do njega.Vreme je da vase srce  pusti na volju osobi koju voli i bez koje ne zeli da zivi.

 

RIBE

Vreme je da i vi ostvarite svoje snove.Bice da ste konacno dobili sve sto zelite, pa cete klicati od srece. Dugo ste bili uporni i zeleli ste da vam se dese neke stvari o kojima ste sanjali. Verujte da ce se uskoro i desiti.

Stranice: 1 2