Saznaj sta te ocekuje ove zime,horoskop po tvom znaku zodijaka do proleca!

Saznaj sta te ocekuje ove zime,horoskop po tvom znaku zodijaka do proleca!

27. prosinca 2023. 0 By Admin

 

VAGA

U toku narednih mjeseci vam ce sve polaziti za rukom. Vi cete biti sretni i zadovoljni jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Pred  vama je velika sreca koja vas ocekuje posebno na poslovnom polju vaseg zivota.

 

SKORPIJA

U toku narednih mjeseci vi cete napokon shvatiti gdje ste pogrijesili. Ali ma koliko god se kajali oprostaj od jedne osobe koja vam mnogo znaci nemojte ocekivati. Sreca ce vas pratiti do kraja zime ali i kajanje koje ce vam pokvariti dobro rasplozenje.

 

STRIJELAC

Pred vama su samo divna desavanja u toku ove zime jer na poslovnom polju vam napokon sve krece na bolje. Pred vam je velika sreca jer  vi cete postici mnogo toga. Necete znati za probleme sto ce vam znaciti mnogo,

 

JARAC

Vama je velika sreca naklonjena na poslovnom polju ali na polju ljubavi vi cete morati da se suocite sa jednim velikim razocarenjem. Pred vama su desavanja koja ce vam veliku tugu donijeti jer voljena osoba pravi jedan korak koji ce vam slomiti srce ove zime.

 

VODOLIJA

Velika sreca vam je naklonjena jer pred vama je poslovna ali i velika ljubavna sreca. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni jer vas ce svi problemi uspjeti zaobici. Velika desavanja su pred vama koja samo dobro donose. Vi cete do ktaja proljeca mnogo toga postici.

 

RIBA

U toku narednih mjeseci vi cete postici mnogo kako na poslovnom tako i na polju ljubavi. Na polovnom polju vas ocekuju predivne promjene koje ce vam donijerti velike novce. Na polju ljubavi osvajate srce osobe do koje vam je mnogo stalo.

 

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2