Naredni dani nose PROMENU SUDBINE nekim znacima…

Naredni dani nose PROMENU SUDBINE nekim znacima…

22. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa ljubav ce moci da istrpi neke situacije i da odoli mnogo cemu. Jednu pak prevaru koja vas ceka, necete moci da prebrodite. Od vas se ceka da budete dostojni ljubavi i da bar pokusate.

 

SKORPIJA

Vreme je da se promeni vasa sudbina i da konacno  znate sta hocete. Ako ste do sada gledali na stranu i nadali se da ce se sta promeniti, gresili ste. Vasa sreca lezi u proslosti i vreme je da je povratite.

 

STRELAC

Niste svesni svojih pozicija i vreme je da budete mnogo bolji.Ako su one trenutno lose, to ne znaci da ce da potraju.Od vas se ceka da budete mnogo drugaciji i da se postarate da se izborite za sve bolje.

 

JARAC

Naivno verujete svima, a mnogi su vas vec mnogo puta izneverili. Uverili ste se da nije sve uvek po zasluzi, jer niste nagradjeni za dobrotu.Morate se distancirati od jedne mocne vodolije koja vam cini da se osecate  suvisno.

 

VODOLIJA

Jedna vas osaoba zeli u svome svetu i svojoj blizini, a vi joj ne date sansu.Vreme je  da se ona vama ne dodvorava,  nego da znate da vredi. Od vas se ceka  da joj ukazete paznju, a ne da se ponasate kao da je ona bezvredna.

 

RIBE

Jos niste spremni da date odgovore na neka pitanja. Uprkos svemu bitnom, vi se jos premisljate sta biste i kako. Mozda vas partner nece jos dugo cekati da se izjasnite  sta zelite i sta dalje planirate. Ako zakasnite sa odgovorima, mozete planirati zalud.

Stranice: 1 2