Poceo je DECEMBAR, sudeci po horoskopu KRALJICE KLEOPATRE, ovo je PRAVA ISTINA o tome sta ce doneti!

Poceo je DECEMBAR, sudeci po horoskopu KRALJICE KLEOPATRE, ovo je PRAVA ISTINA o tome sta ce doneti!

30. studenoga 2023. 0 By Admin

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Kraljica Kleopatra upućuje Vage na značaj ravnoteže i harmonije u decembru. Ovo je vreme za posvećivanje pažnje odnosima i umetničkim izrazima. Vage bi trebale slediti svoju estetsku intuiciju i negovati ljubavne veze. Kraljica podseća Vage na moć ljubavi kao ključa za ostvarivanje balansa.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Kraljica Kleopatra ohrabruje Škorpije da se suoče s transformacijama u decembru. Ovo je vreme za istraživanje dubokih unutrašnjih promena i oslobađanje od prošlih tereta. Kraljica podseća na snagu Škorpije da se regeneriše i raste iz pepela, ostavljajući prostora za novi početak.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi, prema Kraljici Kleopatri, trebaju slediti svoju avanturističku dušu u decembru. Ovo je vreme za istraživanje novih horizonta i prihvatanje izazova. Kraljica sugeriše na otvorenost prema novim idejama i proširivanje svojih vidika. Strelci bi trebali slediti svoju unutrašnju viziju.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Kraljica Kleopatra ističe potrebu Jarčeva da u decembru postignu dugoročnu stabilnost. Ovo je vreme za postavljanje temelja za budući uspeh. Jarčevima se savetuje da budu strpljivi i posvete se postizanju svojih ciljeva korak po korak. Kraljica podseća na snagu upornosti.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Kraljica Kleopatra podseća Vodolije na važnost inovacija u decembru. Ovo je vreme za istraživanje originalnih ideja i pronalaženje nekonvencionalnih rešenja. Kraljica sugeriše Vodolijama da sledi svoju kreativnost i hrabro koristi svoju jedinstvenu perspektivu kako bi postigle izuzetne rezultate.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Decembar je vreme za duboku povezanost s unutrašnjim svetom, prema Kraljici Kleopatri. Ribe treba da se posvete intuiciji i duhovnom razvoju. Kraljica sugeriše na praćenje snova i instinkta kao vodiča ka mudrosti. Ribe bi trebale slediti svoje srce i verovati u unutrašnje vođstvo.

 

 

Zaključak:

Kroz horoskop kraljice Kleopatre, svaki znak Zodijaka dobija specifične smernice za decembar. Ova drevna mudrost donosi inspiraciju i podseća nas na važnost povezivanja sa sopstvenim unutrašnjim snagama.

Bez obzira na izazove ili prilike koje donosi decembar, horoskop kraljice Kleopatre podseća nas na snagu unutrašnjeg vođstva i mudrosti koju možemo pronaći u astrološkim uticajima.

Stranice: 1 2