Kroz ove Tarot prognoze, zajedno ćemo istražiti kako će energetski tokovi karti oblikovati sudbine svakog znaka Zodijaka!

Kroz ove Tarot prognoze, zajedno ćemo istražiti kako će energetski tokovi karti oblikovati sudbine svakog znaka Zodijaka!

21. studenoga 2023. 0 By Admin

 

Vaga (23. rujan – 22. listopad):

Vage prate Tarot karte Desetka Kovanica i Kralj Peokova. Desetka Kovanica označava financijsku stabilnost i ostvarenje materijalnih ciljeva. Kralj Peokova potiče odgovorno vođenje i pravilno upravljanje resursima. U karijeri, fokusirajte se na dugoročno planiranje. U ljubavi, budite podrška partneru u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

 

 

Škorpion (23. listopad – 21. studeni):

Škorpioni prate Tarot karte Vitez Mačeva i Dama Mačeva. Vitez Mačeva donosi oštru analizu situacija i hrabro suočavanje s istinom. Ovo je vrijeme za jasno izražavanje svojih misli. Dama Mačeva simbolizira snalažljivost u rješavanju problema. U karijeri, budite strategični. U ljubavi, izražavajte svoje želje s jasnoćom.

 

 

Strijelac (22. studeni – 21. prosinac):

Za Strijelce prate Tarot karte Dva Mačeva i Karta Visoka Pristasnica. Dva Mačeva ukazuju na potrebu za ravnotežom u razmišljanju i donošenju odluka. Karta Visoka Pristasnica potiče samopouzdanje u karijeri. Ovo je vrijeme za preuzimanje inicijative. U ljubavi, budite otvoreni za kompromis i dijalog s partnerom.

 

 

Jarac (22. prosinac – 19. siječanj):

Jarčeve prate Tarot karte Pet Kupa i Trojka Kupa. Pet Kupa označava suočavanje s gubicima i razočaranjima. Važno je naučiti iz prošlih iskustava i krenuti dalje. Trojka Kupa simbolizira sreću u društvenim interakcijama. U ljubavi, okružite se pozitivnim ljudima i radite na jačanju veza s obitelji.

 

 

Vodolija (20. siječanj – 18. veljača):

Vodolije prate Tarot karte Dama Štapova i Dva Kovanica. Dama Štapova simbolizira energiju i entuzijazam u karijeri. Ovo je vrijeme za istraživanje novih projekata. Dva Kovanica ukazuju na potrebu za praktičnim pristupom financijama. U ljubavi, budite strastveni i posvetite se zajedničkim ciljevima s partnerom.

 

 

Ribe (19. veljača – 20. ožujak):

Ribe prate Tarot karte Kralj Peokova i Mjesec. Kralj Peokova potiče odgovorno vođenje u karijeri. Ovo je vrijeme za postizanje ciljeva. Mjesec ukazuje na duboko emotivno putovanje. U ljubavi, oslonite se na intuiciju i istražite svoje najdublje osjećaje.

Stranice: 1 2