LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU,16.SEPTEMBAR:Sjajan dan za nove ljubavne price!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU,16.SEPTEMBAR:Sjajan dan za nove ljubavne price!

15. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Jos niste svesni paznje koju vam poklanja jedan jarac, ali cete uskoro biti. Na pomolu je jedna  nova veza koja ce vam biti centar vasih desavanja.Tek cete se danas osetiti pocastvovanim paznjom koju  zelite da uzvratite.

 

SKORPIJA

Dan koji ste planirali za odmor, samo ce vas  zaokupiti sa poslovnim   zadacima. Dok se budete radovali  ostvarenju jedne lepe zelje, nesto ce vas drugo povesti na drugu stranu. Slede vam velika iznenadjenja.

STRELAC

Zaljubili  ste se u nekoga, i taj neko vas nikako da  zaprati.Vi zelite da se okrenete  u smeru koji bi vas privukao njemu. Vreme je da se svoje simpatije isturite u prvi plan i  da se pokazu vasa osecanja na delu.

 

JARAC

Ne znate sta biste pre,  i vase misli vas vuku na dve strane.Jedne bi da se okrenete u smeru ljubavi  koja vas prati, a druge u smeru vasih obaveza. Osecate se rastrzano na sve strane i plasite se da cete negde da zakazete.

 

VODOLIJA

Vas san i vasa ljubav, jednake su i skoro srazmerne. Jedino vam treba neko ko bi vas voleo i pokazao da zna da ceni toliku kolicinu emocija. Nemojte se predavati jer ste se borili kao niko, i sada je red da usmerite  osecanja  ka onoj do koje vam je stalo.

 

RIBE

Od vas sve zavisi i sta ce da bude i kako se mozete  nadati nekim odredjenim stvarima. Vreme je da  se vodite razumom i  da budete spremni  na posledice.  Kao posledicu svojih osecanja, vi  osecate ljubav, a moracete je kanalisati do jedne vage.

Stranice: 1 2