Prvog avgusta je Super Mesec: Ovo je tačna prognoza o tome šta donosi za SVAKI znak zodijaka!

Prvog avgusta je Super Mesec: Ovo je tačna prognoza o tome šta donosi za SVAKI znak zodijaka!

31. srpnja 2023. 0 By Admin

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)
Super Mesec će pojačati vašu osećajnost i potrebu za ravnotežom u životu. Bićete u harmoniji sa svojim osećajima i snažno ćete težiti ka usklađivanju svojih odnosa s drugima. Ovo je odlično vreme za donošenje važnih odluka.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Super Mesec će probuditi vašu strast i snagu. Bićete spremni da se suočite sa svojim strahovima i preokrenete sve prepreke na svom putu. Iskoristite ovu moćnu energiju kako biste ostvarili svoje ciljeve.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Super Mesec će vam doneti priliku za širenje vaših vidika i traženje novih avantura. Bićete željni putovanja i istraživanja novih kultura. Ovo je odlično vreme za učenje i razvijanje svojih veština.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Super Mesec će osnažiti vašu posvećenost i ambiciju. Bićete spremni da preuzmete odgovornost i preduzmete konkretne korake ka postizanju svojih ciljeva. Ovo je odlično vreme za napredovanje u karijeri.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Super Mesec će pojačati vašu kreativnost i želju za inovacijama. Bićete inspirisani da se bavite novim idejama i projektima. Ovo je odlično vreme za ostvarivanje vaših dugoročnih ciljeva.

 

Ribe (19. februar – 20. mart)

Super Mesec će probuditi vašu intuitivnost i empatiju. Bićete sposobni da dublje razumete druge ljude i njihove potrebe. Ovo je odlično vreme za razvijanje duhovnosti i povezivanje s unutrašnjim mudrostima.

Stranice: 1 2