LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU : Neko ce imati srece kao nikad do sada!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU : Neko ce imati srece kao nikad do sada!

21. srpnja 2023. 0 By Admin

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage će u subotu težiti ravnoteži i harmoniji u ljubavi. Bićete spremni da pružite podršku i pažnju svom partneru. Ovo je odlično vreme za rešavanje eventualnih nesuglasica i jačanje emocionalne veze. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nove susrete i uživajte u društvu bliskih prijatelja.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Subota donosi strast i intenzitet za Škorpije. Bićete skloni izražavanju svojih dubokih osećanja prema voljenoj osobi. Ako imate tajnu simpatiju, možda ćete se odlučiti da pokažete svoje osećaje. Slobodne Škorpije će biti magnetski privlačne i možda će privući pažnju osobe koja će zauvek promeniti njihov život.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će u subotu biti otvoreni za nove avanture i ljubavne iskustva. Bićete spremni da istražite različite mogućnosti i upoznate različite ljude. Ako ste u vezi, ovo je vreme za zajednička putovanja i istraživanje novih horizonta sa partnerom.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarci će u subotu osećati potrebu za emotivnom bliskošću sa svojim partnerom. Bićete skloni izražavanju svojih osećanja na suptilan način. Ako ste slobodni, možda ćete se naći u situaciji da privučete pažnju osobe koja vam pruža osećaj stabilnosti i sigurnosti.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije će biti otvorene i nekonvencionalne u ljubavi. Bićete spremni da se prepustite spontanosti i uživate u trenutku. Ako ste u vezi, ovaj dan će vam doneti novu dimenziju vašeg odnosa. Slobodne Vodolije bi mogle biti privučene nekom ko je drugačiji od njihovih uobičajenih izbora.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe će osećati snažnu emotivnu vezu sa svojim partnerom. Osećaćete se voljeno i podržano u vašem odnosu. Ako ste slobodni, možda ćete se osetiti privučeni nekom ko deli vašu osetljivost i duhovnost. Budite spremni na dublje emocionalne veze.

Stranice: 1 2