Vodolija  razocarana, Strelac i Jarac sa rukom u ruci,Vagama poslovna ponuda koja menja sve…

Vodolija razocarana, Strelac i Jarac sa rukom u ruci,Vagama poslovna ponuda koja menja sve…

18. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Nosi vas radost zivota i tako idu vasi dani.Oni koji slede donece vam jednu lepu poslovnu ponudu.Mogla bi da resi vase probleme i sa finansijske strane  da vas obezbedi. Ne trazite savet, jer ce jedna osoba da vas odvraca od ponude.Prihvatite!

 

SKORPIJA

Ponude koje dobijate u zadnje vreme, jako su rizicne i jos nejasne. Budite oprezni i razmislite sta dobijate a sta gubite. Cesto gresite sto brzinski donosite odluke, pa sada budite oprezniji. Jedan vas prijatelj navodi na tanak led!

 

STRELAC

Vi ste  u vezi sa jarcem  skroz nerazumni, pa se tako i ponasate.Vi cete se zaljubiti, tako da cete se radovati svemu, ali i gde je mesto razumu kada je ljubav u pitanju.Krecete put srca koje vas vodi, ma gde vas razum vukao!

 

JARAC

Da ste zaljubljeni i da volite strelca, tek cete svima da trubite.Cak i da ne pricate, svima ce vasa ljubav prema njemu, biti ocigledna. Mada se oboje radujete, ni on jos nije siguran kako da saopsti okolini.Dovoljno je da prosetate sa rukom u ruci, svi ce znati!

 

VODOLIJA

Sta je tu je, moracete da se pomirite sa istinom. Razocarani ste u nesto, tacnije u nekoga. Vasa ljubav prem anjemu je bila ogromna, ali je sada ogromna i vasa ljutnja.Koristite pogresan nacin da izravnate neke stvari.

 

RIBE

Vas cilj je da se srede neke vase nedoumice i radite na tome. Vas partner vam zagorcava vise nego sto je takvo-kakvo je. Ovo je nesto sto morate resiti sami, i tu vam niko ne moze pomoci. Tu srce mora da odredi sta ce  i da ucini neke korake.

 

Stranice: 1 2