Svakome po nesto,a JEDNOJ DAMI zodijaka SVE!

Svakome po nesto,a JEDNOJ DAMI zodijaka SVE!

23. srpnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Lomite se sta da odlucite io prosto terate sebe da na precac nesto odlucite. Vreme je da razmislite sta ce vam partner koji vas tera i pozuruje na neke odluke. Ako vas voli, mora imati strpljenja i razumevanja.Morate preseci vi!

 

SKORPIJA

Svima po nesto do kraja godine, a vama ce SVE! Vi cete poneti titulu najsrecnijeg zodijaka 2022.godine. Zaradicete, poslovno ste uspesni, odmaracete, izlaziti i sebi priustiti sve sto zelite. Bicete voljeni, i volecete, a to je vise nego sto sanjate!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Sve cete  moci ako to budete zeleli i hteli. Sada vam utice vreme na raspolozenje i osecate se umorno. Mada cete biti zavodnik i dalje, uspecete da prevazidjete monotoniju, i da osvojite jednu osobu do koje vam je stalo.

 

JARAC

Sve ce se kockice posloziti i stvari doci na svoje mesto. Mada ste sada u haosu, osecate se pogubljeno.Ne brinite, samo ostanite uporni da vas ne savlada malodusnost i samosazaljenje. Za vas dolazi vreme radosti.

 

VODOLIJA

Pocela vas je da hvata tiha seta i gledate kako zivot prolazi. Tim bolje po vas, jer se morate boioriti da mu to ne dozvolite. Jedino u drustvu jednog para toplih oiciju, kojim se nadate, vreme bi stalo. Uskoro ce vas gledati sa ljubavlju u srcu.

 

RIBE

Za vas je vreme razocarenja proslo, i sada ce uskoro nastati doba ljubavi.Posle duge veze, osecate da je vreme da se vratite u zivot. Na sve lose, gledacete kao na sastavni deo zivota. A sastavni deo vaseg zivota licno, uskoro ce postati jedan jarac. Mozda i bracni partner?!

Stranice: 1 2