Ribama neverovatna PONUDA, Devicama iznenadni PREOKRET, Vagama neslucena SRECA…

Ribama neverovatna PONUDA, Devicama iznenadni PREOKRET, Vagama neslucena SRECA…

17. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Osecate veliku tugu zbog neceg sto je bilo i ne ocekujete nista. Ovaj vikend vam donosi neslucenu srecu. Vasa ce se tuga oretvoriti u radost, jer sledi neocekivano pomirenje sa voljenom osobom.

 

SKORPIJA

Vec cinite sve da se pomire vasa dva srca koja su rastavili drugi.  Mrzeli ste i patili, proklinjali i pitačli se zasto! Vreme je da se sve ponovo rasvetli i da prigrlite jedni drugo.U vreme vikenda, ponovo cete biti na pocetku srece.

 

STRELAC

Izdaje vas sreca a sa njom se smenjuje tuga. Sta se zbiva i zasto, ne znate, ali osecate da je u pitanju trac.Boli vas nepoverenje vama, a poverenje onima dokkonim! Vreme je za otvoren razgovor, neka se kasnije desi sta mora!

 

JARAC

Vasa  ljubav ce se radovati poboljsanju i vreme  je da procveta. Pred vama ce biti dva lepa dana koja ce se pretvoriti u  idilicnu ljubav. Vasa paznja ce biti usmerena na voljeno bice. Tako ce i potrajati u danima pred vama.

 

VODOLIJA

pred vama je jedna odluka o kojoj morate dobro promisliti. Vreme je da razmislite sta je najbolje za vas da odlucite. Od vase srece zavisi sta mozete ocekivati i od vasih  koraka koje cete preduzeti.

 

RIBE

Vas stav je dosta pozitivan i to ce vas  nositi narednih dana. Zato mozete ocekivati  da se neke odredjene stvari poboljsaju. Od vaseg partnera zavise vase odluke koje mora da prihvati, i da se pomiri sa njima.  Vas sreca je u pitanju i oboje cinite da se  ona i ostvari.

 

Stranice: 1 2