Izaberi VOCE i saznaj da li ce ti ZIVOT biti SLADAK ili ces se sa GORKIM SUZAMA morati boriti !

Izaberi VOCE i saznaj da li ce ti ZIVOT biti SLADAK ili ces se sa GORKIM SUZAMA morati boriti !

17. ožujka 2022. 0 By Admin

2-JABUKA

U vasem zivotu nije uvijek sve onako kako vi zelite, ali vi se za svoju srecu posteno borite. Osoba ste koja ima svoj stav i neko ko nece tako lako pristati na probleme. Mada vas problemi prate, vi nastojite da se izborite za sve sto je vama u zivotu bitno. Mnogo je problema koji vas prate, ali vi se samo svojoj sreci nadate. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti jer izabrali ste jabuku koja je na izgled lijepa, ali ova jabuka je kvarna o donosi vam samo tugu.

Ta tuga je povezana sa vasim privatnim zivotom sa osobom koju volite najvise na svijetu. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer vas partner ce vas prevariti. Velika tuga vam je sudjena i vi cete samo gorke suze liti jer tako nesto od voljene osobe niste mogli ocekivati.

 

3-TRESNJA

U vasem  zivotu nije uvijek sve samo med i mlijeko ali vi se borite da se izborite za vasu srecu. Osoba ste koja je uvijek vjerovala u dobro i koja se nikada nije predavala, ali problemi su dosli kada su vam najmanje bili potrebni. Uprkos svemu vi ste se svojoj sreci uvijek nadali i to niko nije mogao da  promjeni

. Zelite srecu i zelite da ostvarite svoje snove, i to ce vama i poci za rukom. Pred vama je velika sreca koja ce vam omoguciti da ostvarite sve svoje snove i koja ce vam omguciti da za probleme vise ne znate.

Predivna desavanja su pred vama koja ce vam omoguciti veliku srecu koja ce ovaj put u vasem zivotu i ostati. Vi ste veliki sretnik jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer tuga pripada proslosti zauvijek.

Stranice: 1 2