OVAJ znak DRZI KONCE SVOG ZIVOTA-DANAS ce biti dan kada ce se KONACNO  IZBORITI za ono sto zeli!

OVAJ znak DRZI KONCE SVOG ZIVOTA-DANAS ce biti dan kada ce se KONACNO IZBORITI za ono sto zeli!

9. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Varate se ako mislite da mozete kako hocete! Vasa ljubav  mora da prevagne na jednu stranu u poredjenju sa obavezama. Vasa je sreca sto ste zaljubljeni, ali ste ipak nesigurni. Zapravo, danas morate odluciti, da li cete biti okrenuti partneru ili ne!

 

SKORPIJA:

Mocni ste i verni svome srcu  i snovima koje nosite u njemu.Od vas se ocekuje da budete   uporni i da svoje snove sledite.Ovako pokazujete jacinu, ali  niste istrajni. Pokazite da ste voljni da pratite sebe, a ne samo da glumite.

 

STRELAC:

Vasa je zelja da se oprobate  na radnom mestu, i pruzila vam se i sansa. Danas pristizu  prvi rezultati koji ce vas obradovati. Vase ce biti zadovoljstvo, i vasa radost  sto cete ostvariti uspeh. Danas sledi pohvala, i vasa sreca za ono sto ste zeleli, a dobili, konacno.

 

JARAC:

Jako ste odani  i vreme  je da vas partner nagradi ljubavlju. Vi ste jako zadovoljni jer i sami osecate partnerove emocije. Njegova ljubav vam je najveca  sreca i to je ono sto vam je dovoljno. Sve druge zelje su nista u poredjenju sa obostranom vasom srecom.

 

VODOLIJA:

Vama se desava  da  ste poletni kako odavno niste. I danas cete jedva cekati kraj dana da izadjete. Zelite nekoga da sretnete i ocekujete zeljno susret sa jednom osobom. Vase drustvo vam pravi slucajne susrete.

 

RIBE:

Ne date se zavarati a vase srce vec vara jedan osecaj. Bice da ste  neko koga ce osecaj  da zavara, ali se nemojte  predavati lako.Neko mora da vam pokaze  osecaj  da ste za njega posebni. I vase srce  se mora uveriti u to da jeste!

Stranice: 1 2