IMAMO FANTASTICNE VESTI  kada je NOVAC u pitanju -ovaj znak DANAS moze da se obogati!!

IMAMO FANTASTICNE VESTI kada je NOVAC u pitanju -ovaj znak DANAS moze da se obogati!!

8. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Nisu vam sve na broju ali nemojte kriviti druge. Vasa ce sreca da bude vas  partner koji ce pokazati razumevanje.Desilo se nesto sto sada trebate prevazici sami i bez osude. I ovaj dan ce biti dan da resite dilemu.

 

SKORPIJA:

Nemate pravo da krivite druge za svoje pogresne odluke.Mozete samo da se molite nebesima da ne napravite istu gresku.Jedna osoba vam  gleda odavno da pridje ali kao da se plasi odbijanja.Dajte joj signal, vi dobro znate o cemu se radi.

 

STRELAC:

Vasa je ljubav uporna u svemu i vredna je svih vasih odricanja i napora. Radujte se sreci koja sledi jer od vas  zavisi sta  cete preduzeti. Vreme je da date sansu jednoj  vodoliji koja vas zagleda. Verujte da cete i danas imati sansu da se pocnete ostvarivati kao par.

 

JARAC:

Niste uporni kao sto se morate zaloziti da budete. Ako ne budete jaki i istrajni u svojim ciljevima, vasa ce ljubav da  plati cenu. Zato se ohrabrite jer danas imate sansu da dobijete sve. I ljubav osobe koja vam znaci i njeno postovanje.

 

VODOLIJA:

Kako dani prolaze, vi sve vise i vise zapustate svoje emotivno polje. Danas je dan da ga popravite i da pokazete  da ste voljni  da se izborite. Nikako drugacije, nego za ljubav i pobedu. Vreme je za prvi korak!

 

RIBE:

Ako ste bili ubedjeni da za vas nema srece, varate se! Sledi vam jedan veci novcani dobitak a da mu se niste nadali. Neka nekretnina ce vam se slucajno isplatiti i vreme je za lepe vesti.Neka lepa desavanja na emotivnom planu, bice razlog da postanete srecnik dana, a vasa sreca kompletna.

Stranice: 1 2