Dok je MJESEC u znaku DJEVICE, cak su i CUDA MOGUCA: Evo kom zodijaku slijedi RASKID i BOLNA ODLUKA!

Dok je MJESEC u znaku DJEVICE, cak su i CUDA MOGUCA: Evo kom zodijaku slijedi RASKID i BOLNA ODLUKA!

7. veljače 2022. 0 By Admin

VAGA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu jer vi cete u periodu koji je pred vama raskinuti sa voljenom osobom. Dok je mjesec u znaku djevice vi necete imati srece u ljubavi, jer umjesto srece samo velika tuga ce da vlada na polju emocija.

 

SKOPRPIJA

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti velike poslovne obaveze koje vam se nece mnogo dopasti. Vi cete morati da donesete jednu vaznu odluku jer pred vama je promjena radnog mjesta sto vam se nikako nece dopasti.

 

STRIJELAC

Desavanja koja su pred vama samo vam srecu donose jer vi cete posebno na poslovnom polju da ostvarite mnogo. Velika sreca ce vam biti naklonjena jer pred vama je sreca kao nikad do sada. I na polju ljubavi vi cete imati veliku srecu.

 

JARAC

Dolazi do promjena na polju emocija jer voljena osoba donosi odluku da se razodjete. Nece vam to lako pasti ali imali ste i sami neke sumnje kada je vasa veza u pitanju. Napokon cete saznati da niste jedina ljubav u parnterovom zivotu.

 

VODOLIJA

Velika sreca vam je naklonjena na svim poljima vaseg zivota. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer pred vama je sreca koja ce uz vas i ostati. Novcana ali  i ljubavna sreca vas ocekuje u periodu koji je pred vama.

 

RIBA

Vi cete sa svim desavanjima biti samo zadovoljni jer sve ce da vam polazi za rukom. Predivna desavanja vas ocekuju koja ce vam donijeti srecu kao nikad do sada. Sve sto ste naumili vi cete i ostvariti.

Stranice: 1 2