Dok je MJESEC u znaku DJEVICE, cak su i CUDA MOGUCA: Evo kom zodijaku slijedi RASKID i BOLNA ODLUKA!

Dok je MJESEC u znaku DJEVICE, cak su i CUDA MOGUCA: Evo kom zodijaku slijedi RASKID i BOLNA ODLUKA!

7. veljače 2022. 0 By Admin

OVAN

Period mjeseca u znaku djevice vama donosi veliku poslovnu srecu kojoj se dugo nadate. Vi cete napokon uspjeti da ostvarite sve sto ste naumili na poslovnom polju. Na polju ljubavi necete imati mnogo srece jer doci ce do raskida sa voljenom osobom. Velika tuga je pred vama u narednom periodu.

 

BIK

Vi cete u ovom periodu postici mnogo jer na poslovnom polju vi cete ostvariti jedan veliki poslovni san. I na polju ljubavi sve ce vam polaziti za rukom  jer vama je velika sreca naklonjena dok je mjesec u znaku djevice.

 

BLIZANCI

U periodu koji je pred vama vi cete se uvjeriti da su cuda moguca. Pred vama je period u kojem cete ostvariti velike zelje koje se ticu vase karijere. Vi cete imati srecu kao nikad do sada jer sve sto ste naumili vi cete i ostvariti.

 

RAK

Pred vama je period koji ce vam donijeti veliku ljubavnu ali i poslovnu srecu. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima jer sve dok je mjesec u znaku djevice vas samo velika sreca ocekuje. Velike zelje i snove cete ostvariti.

 

LAV

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti novu ljubav u vas zivot. Bicete sretni kao nikad do sada jer pred vama su promjene koje ce vam znaciti mnogo. Vrijeme je za novu ljubavnu srecu kojoj se dugo nadate.

 

DJEVICA

U periodu koji je pred vama vi cete ostvariti vece novcane dobitke. Pred vama su desavanja koja vam donose srecu kada je novac u pitanju. I na polju ljubavi vi cete imati veliku srecu na svojoj strani. Veliki ste sretnik dok je mjesec u znaku djevice.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2