SUTRA: Saznajte KOME ce PRVI JUNSKI DAN biti NAJLEPSI DAN u CELOM ZIVOTU!

SUTRA: Saznajte KOME ce PRVI JUNSKI DAN biti NAJLEPSI DAN u CELOM ZIVOTU!

30. svibnja 2021. 0 By Lala

 

VAGA

 

Posao :

Vasi nadredjeni ne cene dovoljno vas trud i rad, a vama to sve vise smeta, vi vise zaista niste sigurni sta treba da uradite kako bi vam vasi nadredjeni ukazali zasluzeno postovanje.

Ljubav :

Vasa voljena osoba bi sve ucinila za vas, vasa voljena osoba oseca veliku ljubav prema vama, a ona ce vam u danu pred vama prirediti nesto veoma lepo, nesto sa cim ce vam dokazati svoju ljubav.

Zdravlje :

Krecite se vise, slaba vam je kondicija.

SKORPIJA

 

Posao :

Previse krivite vase kolege za neke poslovne neuspehe, a ne zelite da priznate da ste krivi zapravo i vi, i to iz razloga sto vec odredjeno vreme niste fokusirani samo na posao.

Ljubav :

U danu pred vama vas ponovo ocekuju ljubavni problemi, a vama ce biti  veoma tesko da ih sve resite, jos jedan dan za zaborav vas ocekuje na planu ljubavi.

Zdravlje :

Moguce su migrene.

STRELAC

 

Posao :

Veliki poslovni uspeh ce obeleziti dan pred vama, a taj uspeh ce vam doneti znacajno poboljsanje finansijske situacije.

Ljubav :

Pred vama je skoro pa savrsen dan na planu ljubavi, u danu pred vama vas ocekuje fantasticno iznenadjenje, vasa voljena osoba ce uciniti nesto sto ce  vam doneti neopisivu srecu, neverovatan dan na planu ljubavi vas ocekuje.

Zdravlje :

Osecate se odlicno.

JARAC

 

Posao :

Danas uopste niste fokusirani na posao, razmislite o tome da uzmete slobodan dan.

Ljubav :

Pred vama je veoma vazan dan na planu ljubavi, u danu pred vama cete konacno uspeti da resite sve ljubavne probleme koji vas muce vec odredjeno vreme, a vama ce to mnogo znaciti, konacno vise nece postojati ni najmanji problemi na planu vase veze.

Zdravlje :

Umorni ste, odmor vam je potreban.

VODOLIJA

 

Posao :

Vasa komunikacija sa kolegama je promenljiva, postoje dani kada imate odlicnu komunikaciju, a sa druge strane postoje dani kada ne mozete nista da se dogovorite, a upravo vas brojne nesuglasice sa kolegama cekaju u danu pred vama, veoma tezak dan vas ocekuje.

Ljubav :

Vasa ocekivanja od vaseg partneru su velika, ali sve ste ubedjeniji  da vasoj voljenoj osobi uopste nije stalo do onoga sto vi zelite, sve vam se vise cini da vasa voljena osoba brine samo za sebe i da joj je stalo samo do sopstvene srece, a takvo ponasanje vaseg partnera vas naravno povredjuje i donosi vam tugu.

Zdravlje :

Moguce su glavobolje.

RIBE

 

Posao :

Previse se oslanjate na kolege, nikako da shvatite da vase kolege nisu pouzdane, nikako da shvatite da se mozete osloniti samo na sebe.

Ljubav :

Potpuno miran i tih dan vas ocekuje na planu ljubavi, nikakva desavanja vas ne ocekuju u danu pred vama na planu ljubavi.

Zdravlje :

Vasa zdravstvena situacija u danu pred vama ce biti odlicna.

Stranice: 1 2