Retrogradni Merkur   nekome  ZIVOT OKRECE NAOPAKO – evo koga do 22. juna CEKAJU ZIVOTNI IZAZOVI!

Retrogradni Merkur nekome ZIVOT OKRECE NAOPAKO – evo koga do 22. juna CEKAJU ZIVOTNI IZAZOVI!

30. svibnja 2021. 0 By Admin

OVAN

Vi vazite za zodijaka koji se zaista maksimalno bori za svoju srecu. Uvijek nastojite da iz svake ma koliko lose situacije pokusate da izvucete samo najbolje za sebe. Osoba ste koja je posebno u zadnje vrijeme morala da se bori sa velikim novcanim problemima, i sigurno je da vam nije bilo lako.

Retrogradni merkur vas zivot ce u narednom periodu okrenuti naopako, ali i na bolje.

Pred vama  su desavanja na poslovnom polju koja ce vam napokon donijeti zaradu koju ste dugo vremena ocekivali. Mada moracete da se suocite i sa zivotnim izazovima koji vas ocekuju na polju ljubavi koja vam se sigurno nece doapsti. Vec duze vrijeme vas prate velike sumnje da vam partner nesto krije.

U periodu koji je pred vama vi cete saznati da vase sumnje nisu bile samo dio vase maste.

Vi cete saznati da vam partner nije bio vjeran i vama sreca u ljubavi okrece ledja. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo razocarati i lako vam sigurno nece biti.

Sreca i tuga stizu u vas zivot ,ali bar na poslovnom polju cete imati mnogo razloga  da budete samo sretni.

Sve se mijenja u vasem zivotu jer retrogradni merkur mnogo utice na vaseg zodijaka.

 

LAV

Vi ste zodijak koji za svoju ljubavnu srecu cini sve. Volite svog partnera i trenutno ne mozete da zamilite zivot bez njega. Vi ste zodijak koji je uvijek bio vjeran svom partneru , ali to ce uskoro da se promjeni.

Pred vama je naime jedan susret sa osobom u koju cete se zaljubiti na prvi pogled.

Nista u tome ne bi bilo lose da vi na svojoj strani vec nemate osobu koja vas ludo voli. Ali novom poznanstvu necete moci odoljeti, a vas partner ce sve saznati.

Veliki zivotni izazov je pred vama  jer vi cete morati da budete iskreni i moracete da donesete odluku koja ce vam jako tesko pasti.

Pred vama su desavanja koja ste sami izazvali, ali kada je ljubav u pitanju ni vi tu ne mozete nista da promjenite. Vi cete morati donijeti odluku kome zapravo vase srce pripada.

Osobi u koju cete se ludo zaljubiti, ili osobi koja vas ludo voli.

Vas partner bi vam sve oprostio toliko vas voli , ali samo vi mozete donijeti odluku koja ce u vasem zivotu svakako sve promjeniti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2