LJUBAVNI HOROSKOP za PRVI JUN: Ako OVAJ znak ucini prvi korak sledi mu LJUBAVNA CAROLIJA…

LJUBAVNI HOROSKOP za PRVI JUN: Ako OVAJ znak ucini prvi korak sledi mu LJUBAVNA CAROLIJA…

30. svibnja 2021. 0 By Lala

VAGA

Odmor je ono sto vam u ovom trenutku najbolje dosao,i shodno tome to sebi i pruzite. Zaboravite na sve obaveze   i dozvolite sebi da jedan dan mislite samo na to kako da ugodite sebi. Nece svet stati ako vi dan provedete  u svom domu. Ako ste slobodnim,jos bolje – imacete priliku da mislite samo na svoje potrebe.

SKORPIJA

Vi cete danas shvatiti da ste se uzalud nadali da ce proslost ponovo da postane buducnost. Iako nema sumnje da je to ono sto iskreno zelite –  sudjeno je da ta ljubav nema srecan kraj.I da vi zbog nje danas placete kao i mnogo puta do sad.

 

STRELAC

Moglo   bi se reci da je pred vama jedan veoma lep i zanimljiv dan i zapravo itekako  treba da uzivate u njemu. Ne mora vam uvek posao biti na prvom mestu –  budite to vi sami sebi.Ili jos bolje,ako ste u vezi danas spremite malo iznenadjenje za voljenu osobu.

JARAC

Moguce je da cete tokom ovog dana biti usamljeni i za slucaj da nemate voljenu osobu kraj sebe nadjite drugi nacin da se oraspolozite. Ako ste u mogucnosti najbolje bi bilo da odete na jedan kraci put. Tako cete uspeti da skrenete  misli sa nekih drugih  stvari.

VODOLIJA

Zivot vam je postao dosadan i monoton.Imate potrebu da nesto promenite ali to nikako ne radite. Mogli bi ste danas da napravite prvi korak sto se toga tice  i da se   prosto ucinite nesto sto ce vam vratiti osmeh na lice.Ako ste zaljubljeni,mozda bi ste trebali toj osobi to i da priznate.

RIBA

Miran dan za vas,drage Ribe.Posvetite se tome da se naspavate i odmorite jer je pred vama ostatak  naporne radne sedmice. Neka vam danas  prioritet bude vas odmor i vase dobro raspolozenje.Ljubav je najbolje da bude u drugom planu kako bi ste izbegli evenutalna razocarenja.

Stranice: 1 2