IZABERI PISMO i saznaj da li te USKORO OCEKUJE RAZOCARENJE ili   NESLUCENA,VELIKA SRECA!

IZABERI PISMO i saznaj da li te USKORO OCEKUJE RAZOCARENJE ili NESLUCENA,VELIKA SRECA!

18. svibnja 2021. 0 By Lala

 

AKO SI IZABRAO PISMO   BROJ TRI:

 

Ukoliko ste odabrali ovu sliku Vas u narednom periodu ocekuje jako puno desavanja na vasem emotivnom planu. U principu ni jedan dan koji vam predostoji nece biti monoton niti pogresan.

Svakog dana imacete potvrdu vase voljene osobe koliko joj znacite i koliko je jaka njegova ljubav prema vam.

Jer ste vec jako dugo zajedno pa ste mislili i da su se emocije prema vama vremenom smanjile.

 

Ali uvericete se koliko ste pogresili i koliko u stvari imate razloga da verujete u onu izreku ljubav do kraja zivota. Za vas to nece biti samo fraza. Jer cete se uveriti koliko zaista dvoje mogu da se vole.

Vi ste za sebe nasli osobu sa kojom cete provesti ceo svoj zivot i to je najbitnije. Imate ljubav, paznju, postovanje i razumevanje i sta je jos tu i potrebno .

Samo da nastavite istim tempom i da jos vise uvelicate to sto imate.

Nemojte nikada sumnjati u to.

To je ono sto je i najlepse od svega toga.Imate sve razloge da budete srecni i  trebate samo da se pobrinete da na tako i ostane.

 

 

AKO SI IZABRAO PISMO   BROJ CETIRI:

 

Ukoliko ste odabrali sliku broj cetiri, Za vas u narednom periodu dolazi jedno jako neprijatno iznenadjenje i verujte to ce vas tako tesko pogoditi da necete moci jako dugo da se opravite od svega toga.

Nije lako kada nas izda osoba za koju nismo emotivno vezani, a jos gore je kada vas povredi i izda osoba kojoj ste u potpunosti verovali.I kojoj ste sve sto ste imali dali.

Voljena osoba kada izda dusa boli…  Srce pocne da krvari i ne moze jako dugo da se oporavi i onda je to  period u kojem ste najcesce sami. Pocinjete da preispitujete svoj zivot i osecanja.

I vrlo cesto se desava da posle toga jako tesko uspevate nekom ponovo da poklonite poverenje i da se zaljubite. Da ponovo volite.

 

Treba do tog trena da prodje jako dugo vremena.

 

Stranice: 1 2