SUTRA:   NECIJA LJUBOMORA prelazi SVE  GRANICE,a  nekoga ocekuje LJUBAV NA PRVI POGLED…

SUTRA: NECIJA LJUBOMORA prelazi SVE GRANICE,a nekoga ocekuje LJUBAV NA PRVI POGLED…

11. svibnja 2021. 0 By Lala

OVAN

 

Posao :

Pred vama je veoma tezak dan, neke od vasih kolega ce pokusavati na sve nacine da vam stvore nervozu, a sem toga vas ocekuju brojne poslovne obaveze.

Ljubav :

Ne poklanjate ni priblizno dovoljno ljubavi i paznje voljenoj osobi koliko bi to ona zelela, pokusajte to promeniti, pokusajte usreciti voljenu osobu.

Zdravlje :

Umorni ste, odmor vam je potreban.

BIK

 

Posao :

Previse negativno razmisljate, kao da se uopste ne  nadete poslovnim uspesima, a sa takvim vasim nacinom razmisljanja nista ne mozete postici.

Ljubav :

Miran dan vas ocekuje na planu ljubavi, u danu pred vama vas ne ocekuju nikakva vaznija desavanja.

Zdravlje :

Psiha vam je naglasena.

BLIZANCI

 

Posao :

Posle odredjenog vreme tokom kojeg niste imali previse uspeha u danu pred vama vas konacno ocekuje veliki poslovni uspeh, a taj uspeh ce vam pre svega mnogo znaciti na planu samopouzdanja.

Ljubav :

Mozda vama vasa voljena osoba ne pokazuje cesto svoju ljubav, ali vasa voljena osoba vas zaista mnogo voli, a to ce vam dokazati i u danu pred vama na odredjeni nacin, danas vas ocekuje nesto divno.

Zdravlje :

Osecate se odlicno.

RAK

 

Posao :

Manji poslovni problemi vas ocekuju u danu pred vama, ali veoma brzo i lako cete uspeti da ih resite.

Ljubav :

Vasa voljena osoba ima veliki problem, ali ne zeli da vam to saopsti, pokusajte saznati o cemu se radi i pokusajte pomoci voljenoj osobi.

Zdravlje :

Moguce su migrene.

LAV

 

Posao :

Nekada imate prevelika ocekivanja, pa kada vam se ona ne ostvare onda se osecate razocarano, a ne shvatate da ste vi zapravo izuzetno uspesna osoba sto se tice plana posla.

Ljubav :

Pred vama je predivan dan na planu ljubavi, u danu pred vama vas ocekuje jedan veoma lep postupak vase voljene osobe, a taj postupak ce vas usreciti.

Zdravlje :

Krecite se vise, slaba vam je kondicija.

DEVICA

 

Posao :

Vase kolege vas ne postuju dovoljno, a to ce vam dokazati i danas posto ce nesto uciniti sto ce vam doneti probleme, pokusajte uticati na kolege, zahtevajte postovanje od njih.

Ljubav :

Ljubomora  vase voljene osobe je glavni problem u vasoj vezi, a to ce se dokazati i danas, naime vasa voljena osoba ce ponovo biti ljubomorna na jednu osobu iz vaseg okruzenja.

Zdravlje :

Moguce su glavobolje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2