DNEVNI HOROSKOP za 15. novembar: Vodoliji i Blizancima stiže novac, Lavu stižu promene, Škorpija uživa kao nikad pre…

DNEVNI HOROSKOP za 15. novembar: Vodoliji i Blizancima stiže novac, Lavu stižu promene, Škorpija uživa kao nikad pre…

14. studenoga 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Ako ste već neko vreme razmišljali o preseljenju u neki drugi kraj ili čak možda mesto, danas ćete konačno doneti definitivnu odluku u vezi toga. Verovatno vam se aktuelni kraj nikada nije ni dopadao, a ponuda za novi dom je više nego primamljiva. Mnogo priprema je pred vama, ali najbitnije je da ste vi zaista sigurni da to želite. Počnite sa konkretnim planovima.

VODOLIJA

Bićete prijatno iznenađeni kada shvatite da ste u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego što ste isprva mislili. Verovatno ćete otkriti da posedujete pravi talenat za upravljenje novcem. Takođe, izvestan je i priliv novca od nekoga iz inostranstva. Optimizam i entuzijazam vas danas ne napuštaju ni kada je reč o partnerskim odnosima. Uživaćete u jednom novom poznanstvu.

RIBE

Danas ćete verovatno poželeti da ostanete kod kuće i na miru razmislite o nekim događajima od pre nekoliko dana. Ne dozvolite sebi da osećate krivicu ili da razmišljate u pravcu zašto neke stvari nisu ispale onako kako ste želeli. Umesto toga, pokušajte da izvučete pouku za u buduće kako vam se neke greške ne bi više ponavljale. Prošlost ne možete promeniti, ali možete budućnost.

Stranice: 1 2 3 4