DNEVNI HOROSKOP za 15. novembar: Vodoliji i Blizancima stiže novac, Lavu stižu promene, Škorpija uživa kao nikad pre…

DNEVNI HOROSKOP za 15. novembar: Vodoliji i Blizancima stiže novac, Lavu stižu promene, Škorpija uživa kao nikad pre…

14. studenoga 2018. 0 By Admin 1

RAK

Da li ste ponekad zabrinuti kako vas drugi ljudi doživljavaju? Ako je tako, budite svesni da vas ovaj strah zapravo koči na putu ličnog razvoja. Prestanite toliko da brinete i budite fokusirani samo na pozitivne stvari. Okruženi ste onima kojima je zaista stalo do vas i prihvataju vas baš onakvim kakvi zapravo jeste. Danas nađite vremena za druženje sa prijateljima.

LAV

Volite da razmišljate o sebi kao logičnoj, praktičnoj osobi koju ništa ne može uzdrmati, ali danas ćete se definitivno uveriti u suprotno. Intuicija vam je izuzetno naglašena i sa lakoćom možete da otkrijete ko vam govori istinu, a ko vas obmanjuje. Takođe, veoma će vam prijati da se bavite aktivnostima koje podstiču kreativnost ili imaginaciju. Promena je dobrodošla.

DEVICA

Poziv za druženje ili mogućnost da učestvujete u nekim grupnim aktivnostima je nešto što danas nikako ne biste trebali da propustite. Budite pripremljeni na neprekidnu zvonjavu telefona. Odnosi sa drugima su favorizovani i ovim putem ćete doći do nekih veoma korisnih informacija. Obratite pažnju na ovo naročito ako ste u potrazi za poslom.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4