Horoskop za kraj 2017. godine i promene koje donosi Venera u Strelcu: Šta vaš znak Zodijaka očekuje do 25. decembra 2017. godine

Horoskop za kraj 2017. godine i promene koje donosi Venera u Strelcu: Šta vaš znak Zodijaka očekuje do 25. decembra 2017. godine

28. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Kako nas pokreće Venera u Strelcu

Na dan 14. i 15. decembra, Venera će biti u “zagrljaju” sa Merkurom retrogradnim u Strelcu i nekima će doneti susret sa osobom koga ste voleli, ili ko vam je jako drag. Može doći i do pomirenja i obnavljanja neke veze. Susreti i sastanci sa nekim iz prošlosti biće lepi i zanimjivi. Ako se vraćate negde gde ste nekada bili, putujete ili se vraćate kući, ovo je povoljno vreme za to, jer vas očekuju radosni, ili bar prijatni, zabavni susreti. Prate ih razdraganost i vedrina.

 

Ako već dugo čekate neku vest, ili neki dokument, ili papire, naročito ako vam je podznak u Vagi, ili pri kraju, u Devici, glas će najzad stići. Biće ovo dani povoljni za pomirenja, obnavljanja nekih veza bilo prijateljskih, bilo ljubavnih sredinom decembra.

 

Dok prolazi kroz znak Strelca, Venera će imati razna iskustva. Naročito uzbudljivo biće kada bude u trigonu sa Uranom u Ovnu 19, 20. i 21. decembra.

 

Mnogi će tada doživeti više radosti, izlazak iz svakodnevnice, a mnoge će obradovati neka željena novina, ljubavna, ili neka druga avanturu, ili događaj koji će vas ispuniti razonoditi. Ovo je vreme iznenadnih dešavanja, susreta, ljubavnih sastanaka koji će razbuktati strasti i pokrenuti vas na veće promene, o kojima ste samo maštali.

 

Tih dana možete da na nekom putovanju sretnete osobu koja može, makar to trajalo kratko, da vam promeni život. Možda ćete, zajedno sa voljenom osobom, da doživite nešto nesvakidašnje, što će vas oboje da pokrenuti i uneti uzbuđenje kakvo skoro niste doživeli.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3