Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu: Važni ŽIVOTNI SAVJETI za sve znakove…

Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu: Važni ŽIVOTNI SAVJETI za sve znakove…

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

Mjesec u Vagi

Osobe s Mjesecom u Vagi svijet vide kroz ružičaste naočale. Osjećaju duboku potrebu da se svima svide i imaju urođenu učtivost, šarm i diplomatsko ponašanje. Emocionalna stabilnost ovisi od toga koliko ih odobravaju pa eto lepršavih Vaga koje vole svima ugoditi! Mali problem – gdje ste tu vi u svemu tome? Vrlo ugodne naravi, mnogi žele biti u društvu ovih dama.

 

Ponekad, kada baš tako zažele, kapric im zna biti drugo ime. Imaju ogromne ideje koje zbog svoje zračne prirode često ne dovode do kraja. Odlučnost nije jača strana, ali privid nesigurnosti ipak daje veliku snagu. Vole muziku, poeziju i umjetnost kao takvu. Partneri su im izuzetno važni i budući da najbolje funkcioniraju u suradnji s drugima, definitivno nisu solo igrači.

 

Obožavaju odjeću, šminku i modu generalno, ali uz veliku dozu stila. Savjet: Morate naučiti da sami idete kroz život i da sistem vrijednosti gradite postepeno. Slušajte savjete drugih, ali ih primjenjujte selektivno. Neka vam vaša riječ bude zakon!

 

 

Mjesec u Škorpionu

Lagano dolazimo do Mjeseca koji i nije tako sretan i poletan kao u prethodnom položaju, do Mjeseca u Škorpionu. Ovaj Mjesec u astrologiji poznat kao Mjesec u padu, donosi nosiocima ovog položaja jedno breme – breme visoke inteligencije i oprečnih osjećaja koja se komešaju i stvaraju pravu buru emocija. Posesivnost je glavna riječ koja opisuje zanimljive osobe s oštrim crtama lica – prave Škorpione!

 

Emocije su intenzivne i često se temelje na intenzivnim željama. Vrlo brzo donose sud o drugima i žele dominirati. Odlično izvršavaju zadatke, imaju veliki potencijal i poduzetni su. Ove osobe često imaju problema u emotivnim odnosima jer stvari vide crno-bijelo, a ego i ljubomora vrlo često im potpuno zaslijepe vid i realno rasuđivanje. Osobnost im je vrlo kompleksna, jako lako shvaćaju motive drugih i odlični su psiholozi.

 

Ponekad im manjka suosjećanja za druge, ali kada se posvete jednom odnosu u njega ulažu sve što imaju! Seksualnost je vrlo izražena i žene s ovim položajem vrlo često privlače pažnju muškaraca. Pogrešan odabir partnera je sasvim uobičajena stvar. Savjet: Svaku odluku pustite da prenoći. Radite malo na kontroliranju svoje impulzivnosti, više vjerujte ljudima!

 

 

Mjesec u Strijelcu

Mjesec u Strijelcu ili emotivni idealizam koji krasi ovaj znak prožima sve segmente njihovog postojanja. Na druge ljude reagiraju kao da su dio njih samih i teže da se stope sa svima. Otvoreni su i prijateljski nastrojeni poput malog djeteta. Snažan proročki osjećaj i inspiracija uvijek ih nagnaju da za nečim tragaju. Nemirnog duha, često im nedostaje kontinuitet.

 

Sud im je uvijek ispravan, uvijek na strani pravde – ovdje često srećemo pravnike, odvjetnike i sve one koji se zalažu za ljudska prava. Kada se fokusiraju na jednu stvar, nema te sile koja će ih u tome omesti. Pošto su i duhom i tijelom znatiželjni i nemirni, potrebna im je i fizička i mentalna aktivnost. Obožavaju sport i svaki vid rekreacije im je dobrodošao.

 

Uvijek traže dublji smisao – ovdje nalazimo i najveće vjernike i najveće agnostike, profesore i sve one koji podučavaju visoku filozofiju. U ljubavi željni avanture koja se obično završava nekom morskom fantazijom, nosioci ovog položaja do kraja života ostaju vjerni zaljubljenici u romantiku. Savjet: Iako ste slobodnog duha, probajte razviti osjećaj za zajednicu i prihvaćajte norme i standarde, jer ćete jedino tim putem doći do glavne životne nagrade – potpune sreće.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4