Horoskop za period Venere i Marsa u Lavu (do 20.09.): Stare ljubavi se vraćaju!

Horoskop za period Venere i Marsa u Lavu (do 20.09.): Stare ljubavi se vraćaju!

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

Što nam donosi planeta ljubavi i novca Venera ulaskom u Lava?

Venera, planeta ljubavi i novca, pridružila se Marsu, simbolu strasti u vatrenom znaku Lava u kojem će ostati do 20. rujna 2017. godine kada ulazi u Djevicu.

 

Do kraja kolovoza činila je kvadrat s retrogradnim Uranom u Ovnu zbog čega su bili mogući iznenadni raskidi ili razdvajanja od partnera, ali i neočekivane obnove veza.

Harmonični aspekti s Jupiterom u Vagi i Saturnom u Strijelcu, od 8. do 20. rujna, prizivaju stare ljubavi.

 

Venera, planeta novca, u izazovnom aspektu s retrogradnim Plutonom u Jarcu od 4. do 15. rujna, upozorava da izbjegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične financijske transakcije.

Ovog tjedna, Venerina inkonjukcija s retrogradnim Neptunom u Ribama unosi kaos u ljubavni život većine znakova, posebno Bikova, Rakova, Vaga, Škorpiona i Riba koji će se zaljubiti ili otkriti neke detalje iz partnerovog života koji im se nikako neće svidjeti.

 

 

Završite započete dogovore

Merkur, planet posla i komunikacija, 1. rujna se retrogradnim hodom vratio u Lava, tako da će se krajem tjedna u petom zodijačkom znaku naći čak tri planete što će svakako imati utjecaja na financije svih znakova.

Zato bi trebali završiti započete dogovore s poslovnim partnerima, bilo da se radi o uspostavljanju ili obnovi suradnje.

Ovan

Ulaskom Venere, planete novca, u vaše peto astrološko polje, očekuje vas profesionalni uspjeh i povećanje zarade, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

 

Bik

Vaš vladar Venera, koja upravlja i astrološkom kućom vašeg posla, do 20. rujna donosi vam novac, naročito ako ste privatnik. Krajem mjeseca moguć strastveni susret s Rakom.

 

Blizanci

Pozicija Venere u trećem polju odgovara predstavnicima vašeg znaka, naročito ako često putujete, zbog posla. Već početkom perioda, možete očekivati priljev novca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4