Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

27. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Jupiter iz devetog polja i vaš vladar Saturn u sekstilnom aspektu, najavljuju da će vam se neko iz daleka pojaviti u poslu. Ukoliko tako nešto nije moguće u vašoj situaciji, očekujte nekakav “faktor inostranstva”, naročito ako radite u firmi koja je u stranom vlasništvu. Otvara se i mogućnost rada u inostranstvu.

 

Ljubav – Ulazak Venere u znak Lava, vaše sedmo polje partnerstva, propratiće burni događaji na polju emocija i ljubavi. S obzirom na to da će tu kratko boraviti i Mars, očekujte tenzije i preokrete.

 

Zdravlje – Potrebna vam je fizička rekreacija.

 

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Saturn vam je dugo retrogradnim kretanjem pravio blokade u polju posla. Konačno se okrenuo, ali ne znači da sve odmah kreće na bolje. Stvari se polako dovode u red. Svaki sledeći posao ili dogovor biće bolji i sigurniji.

 

Ljubav – Merkur je retrogradan i “spaljen” u vašem polju partnerstva i emocija. To dovodi do potpune konfuzije, kako lične, tako i do nepredviđenih događaja. Zato bi ove nedelje trebalo da zaboravite na sve i izolujete se negde, a uskoro će biti bolje.

 

Zdravlje – Smanjite obroke, izbegavajte masnu hranu.

 

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6