Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

27. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Planeta Saturn je pola godine išla retrogradno u vašem znaku, sada je krenula direktno, a podržava je i vladar vašeg znaka Jupiter. Iskoristite povoljne aspekte, vreme je da zatvorite jedno poglavlje u poslu i otvorite novo. Ipak, narednih nedelja, zbog retrogradnosti Merkura, samo sumirajte prethodne rezultate i razmišljajte čime bi još mogli da se bavite.

 

Ljubav – Vladar polja partnerstva Merkur je retrogradan što automatski dovodi do problema u komunikaciji. Nemojte ništa konkretno da pokušavate narednih nedelja jer bi vam promene donele veće probleme od trenutnih. Pojaviće se osoba iz vaše prošlosti, sa kojom niste načisto šta od vas želi.

 

Zdravlje – Osetljivi su vam krajnici, može doći i do upale uha.

 

 

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Planeta sreće Jupiter je u desetom polju, podržava ga Venera i najavljuje nova dešavanja i okolnosti u karijeri. Zadržite dozu opreza, ali vreme je da krenete u nove poslovne aranžmane i izazove. Vodite računa o rokovima, trenutno niste dobro organizovani i to vam je najproblematičniji faktor.

 

Ljubav – Mesec, vaš vladar polja emocija i partnerskih odnosa, početkom nedelje je u Škorpiji. Ovaj aspekt upozorava da šta god da vam se u tom periodu dešava, ne uzimajte ozbiljno jer neće biti realno ili neće uticati na ostale događaje.

 

Zdravlje – Skloni ste glavobolji, a uzrok može da bude i slabljenje vida.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6