Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra: Lav ulazi u novu ljubavnu vezu, velike promene dolaze Škorpiji, Vaga na korak od uspeha..

27. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Ulaskom Venere u Lava i njenim sekstilom sa Jupiterom, konačno dobijate vetar u leđa na poslovnom planu. Merkurov retrogradni okret u vašem 12. polju može dovesti do brojnih problema u svakodnevnom funkcionisanju, kao i gubitka važne dokumentacije. Vodite računa o tome šta potpisujete.

 

Ljubav – Venera je u vašem prvom polju, to znači da očekujete i nadate se dešavanjima na emotivnom planu. Dobar aspekt uz loš spoj Saturna i Marsa, učiniće da se za sve morate više truditi, odnosno da poene postižete iz druge šanse. Nedajte da vas zbune, držite se onoga šta ste zamislili.

 

Zdravlje – Bićete podložni gastritisu, što može biti posledica nepravilne ishrane.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Mars, vaš vladar, u konjunkciji sa Severnim čvorom upozorava da se ne oslanjate na druge već na sebe, ne tražite od kolega pomoć i savete. Očekuju vas bitne promene u karijeri, ali može doći do konfuzije planova zbog retrogradnog Merkura. Probajte da na sve načine održite stabilnost i ne činite ništa što bi poremetilo trenutnu situaciju.

 

Ljubav – Venera, vladar vašeg polja partnerstva, upravo je ušla u znak Lava, a to je vaše polje karijere. Tu je i vaš vladar Mars, koji uz Veneru najavljuje velike izazove. U svakom slučaju, sve što vam se dogodi u ovom periodu neće biti trajno, pa čuvajte snagu za kasnije.

 

Zdravlje – Podložni ste virusnim upalama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6